restauranger med catering i Västerås, Väst

Mickes Husman

Hallsta Gårdsgata 8, Västerås, Väst
 Öppnar 11:00
Jag och min fru Susanne har drivit restaurangen Mickes husman sedan 2008 och from 2015 så har vår son Fredrik Wallin börjat att jobba med oss.

Vi lagar alltid maten med råvaror som håller hög kvalitet ifrån våra leverantörer Martin&Servera Dafgårds samt Grönsakshallen.

Att erbjuda gästen en lunch med ett stort och varierat salladsbord är en självklarhet för oss samt att vi värnar om den svenska traditionell husmanskosten, dvs
här inne äter du gott ute och vi jobbar med snabb service, enkelt och stilrent!

När du behöver hjälp i köket och vill slippa laga mat så kan det vara skönt ta catering,så varför inte låta oss hjälpa dig ?
catering verksamheten är en stor del utav vår verksamhet,se vår catering meny på www.mickeshusman.se så hittar du något som passar er fest eller avslutning på jobbet.

Vår hemtrevliga restaurang ligger på Erikslund, buss 3 med en stor gratis parkering ca 100 platser och på sommaren finns det även en uteservering.

Varmt välkomna till oss Mikael och Fredrik Wallin med personal.

Öppet tider:
Måndag - Fredag 11.00-15.00 Lördag 11.30-15.00


Hallsta gårdsgata 8
72138 Västerås Erikslund
www.mickeshusman.se 073-9840278
info@mickeshusman.se
Visa mer

Nya Matstugan

Slakterigatan 9, Västerås, Väst
 Öppnar 07:30
Catering Till Fest och Vardag

Restaurang Matstugan har funnits på Slakterigatan ända sedan
70-talet. Vår specialitet är hemlagad husmanskost på färska råvaror.
Vi kan leverera all tänkbar mat, alltifrån några smörgåsar till hela festmåltider för större sällskap - catering för alla behov med andra ord!

JULETIDER! Vi hjälper dig med den goda julmaten. Vårt kök har hämtat inspiration från det klassiska julbordet, förutom den givna skinkan så finner du allt från sillen, laxarna, korvar, hemrullade köttbullar rödbetssallad, apelsinris och julgotter och mycket annat gott. Du väljer själv formatet: Jultallrik, julbuffé eller ett fullstort julbord. Vi levererar vår goda mat till företag, föreningar eller till dig privat om så önskas. Självklart kan du boka vår restaurang kvällstid under hela julperioden och avnjuta maten på plats. Kontakta oss så berättar vi mer. Julmat kan vi erbjudan under perioden 20/11 till och med den 23/ 12. Välkommen till oss på Nya Matstugan.


För mer info om vår breda cateringverksamhet,
se knappen "Catering till fest & vardag" uppe i menyn.

Varmt välkomna!
info@nyamatstugan.se
Visa mer