Restauranger i Västerås

Gastrogates smarta sökmotor är din självklara guide till restauranger i Västerås. Vi hjälper dig att hitta rätt bland Västerås alla restauranger för just din bästa smakupplevelse. Hos oss kan du jämföra menyer och ta del av andras recensioner. Tveka inte att boka bordet med en gång, eller ta först inspiration av andras matupplevelser. Med vår gedigna erfarenhet kan vi lova att du hittar den restaurang i Västerås som du gillar mest.

restauranger i Västerås

2 rum och kök

Stora gatan 3, Västerås, City
 Öppet
En måltid är inte enbart mat. Måltiden är också ett sätt
att umgås. Ett sätt att träffa vänner och att göra nya
bekantskaper under otvungna former i en trevlig miljö.

Det försöker vi på 2 rum & kök att åstadkomma genom att servera vällagade fisk och kötträtter. Våra yrkesskickliga kockar använder enbart utvalda råvaror och lagar till dem så att varje måltid blir en njutning.

I vår restaurang kan vi erbjuda både välkända och mindre kända ölmärken. Restaurangen kan också erbjuda ett riktigt sortiment av olika drinkar, lämpliga som avrundning på en glad kväll.

Smaklig måltid
Visa mer

Agrill

Mälargatan 6 d, Västerås, City
 Öppet
Det är enkelt! Vi gillar kött. Det är därför Agrill är en restaurang för köttälskare men självklart finns det mycket annat gott på menyn. Vi tycker om att jobba med kvalitet och lägger stor vikt vid att vårt kött ska vara bra och vi serverar det på rätt sätt. Vi har höga ambitioner och vi fokuserar på kött av hög kvalitet med schysta såser och tillbehör för att kunna tillfredsställa västeråsarnas smaklökar.

Vi tycker att kolgrillat är något alldeles extra och på vår träkolsgrill gör vi det vi är bäst på. Maten serveras från ett öppet kök, så att du kan se när maten tillagas. Hos oss vet du vad du får.

Välkommen. Vi är glada att ha dig här!


För mer information se www.agrill.se

Kontakta oss:
info@agrill.se
021-12 59 50
Visa mer

Allstar Västerås

Stora gatan 7, Västerås, City
 Öppet
Allstars moderna steakhouse i Västerås erbjuder det klassiska amerikanska köket – med en extra touch.
Vi kallar det kort och gott: Junkfood de Luxe.
Självklart erbjuder vi stadens bästa burgare och maffiga stekar, men också fräscha sallader och spännande wokar. Våra Allstars i köket levererar helt enkelt mat med äkta köksmästarglädje.
Visa mer

American Pizza Palace

Hallsta Gårdsgata 8, Västerås, Väst
 Öppet
Vi är glada att kunna erbjuda Sveriges godaste pan-pizza. Vi serverar en unik pizza med grov botten och färska grönsaker/råvaror. Sortimentet är oändligt stort då du som kund erbjuds möjlighet att kombinera din pizza efter eget tycke och smak Vi är också stolta att presentera våra underbara goda pastagratänger.
Alla dagar erbjuder vi en stor pizza och pastabuffe` från kl 11:00 till kl 19:30 Kom in och prova!!
Visa mer

Amica Lugna Gatan (Magneten)

Lugna Gatan, Västerås, Norr
 Öppet
Amica - ett varumärke under Fazer.

* *
Varmt välkomna att välja mellan klassisk husmanskost, internationellt, pasta, vegetariskt, soppa, à la carté eller kanske en egen komponerad delitallrik.
Vi har varierade priser i vårt mattorg, från 65 kr.
Ni bestämmer själva vad som passar.
Catering och avhämtning är två av våra största verksamheter. Vid behov kan man också abonnera vår stora lokal som rymmer upp till 600 personer. Välkommen med din förfrågan


Som betalmedel erbjuds Fazer Amicas restaurangkort. Ansökan för kort finns i våra kassor.
Dessa går smidigt och snabbt att dra i kassan. För användare av våra restaurangkortet erbjuds aktiviteter ex vinster i form av picknickkorgar, grillbrickor, tårtor etc och direkt rabatter på det valda lunchalternativet.
Vårt restaurangkort är ett väl beprövat betalalternativ då vi använder detta på ett flertal av våra restauranger såsom Volvo och Ericsson.

Gästlunchkuponger används fortfarande som betalmedel och finns att beställas eller köpas i restaurangen.

Amica Lugna Gatan Restaurang & Catering


Linda Larsson
Restaurangchef
021-12 05 50
rest.lugnagatan@amica.se
Visa mer

Atelier By Puustelli

Sigurdsgatan 25, Västerås, City
 Våra öppettider
Välkommen till Atelier by Puustelli på Sigurdsgatan 25 i Västerås
Det här är matlagningsstudion och restaurangen för en exklusiv och privat upplevelse, eller stället där du träffar nya människor under ett unikt middagstillfälle.

Aktiv matlagning med kvalitet
Med privat kock som guide genom gastronomin, lagar vi tillsammans en meny efter säsong. Dagsfärska råvaror med miljö- och klimatansvar, sköna lokaler och högklassiga viner utvalda av vår sommelier gör det lätt att trivas. En riktig "all inclusive" som förutom den goda maten brukar bjuda på både skratt och aha-upplevelser.

Restaurang
Västerås Dinner Club och Atelier by Puustelli har öppet för allmänheten under helger med helt unika matupplevelser. Vill boka ett bord för två, boka restaurangen privat för en födelsedag, middag eller ett speciellt tillfälle spelar ingen roll, hos oss är allt möjligt! Under vardagar går det även att boka matlagningskurser eller teambuilding-evenemang för företag eller privata grupper.

Vår ambition & passion
Atelier by Puustelli skapades som en naturlig förlängning av köksbutiken som ligger i samma lokaler. Våra tidigare yrkesmässiga erfarenheter av och passion för mat och vin, gjorde att vi ville skapa en unik plats för umgänge och utveckling. Kvaliteten som finns i Puustellis produkter löper som en röd tråd genom arbetsköken, utrustningen och råvarorna vi använder.
Visa mer

Bamboo Express

Kokillgatan 7, Västerås, Väst
 Öppet
Bamboo Express startades år 2016.

Med oss har vi våra medarbetare med spetskompetens inom det asiatiska köket.
Vi arbetar ständigt med att skapa någonting utöver det vanliga och strävar alltid efter att överträffa kundens alla förväntningar.

Maten vi tillagar är asiatiskt inspirerad och tillagas alltid från grunden. Varje dag förbereder vi färska grönsaker för att få den bästa kvalitén och smakerna på maten som serveras. Alla smaker i maten används av äkta kryddor från olika delar i Asien. Vi lagar maten vid beställning och gör det med omsorg och kärlek.
Visa mer

Bankiren, mat, musik & bar

Smedjegatan 13, Västerås, City
 Öppet
BANKIREN- vårt andra vardagsrum!

RESTURANG- BAR- LIVEMUSIC!

Välkomna ner till oss, stället där du kan vara dig själv, träffa vänner,
äta god mat, ta en öl el. ett glas vin, lyssna på schysst musik,
spela biljard el. dart!

Livemusic : Fredagar/ Lördagar (Titta under fliken livemusic för
kommande band)
Pubquiz varannan Onsdag kl.18.00
Musicquiz : Fredagar kl. 18.30

Lunchbuffe Måndag - Fredag kl. 10.30-14.00. 90kr

Happy hour lunch kl. 10.30 - 11.00. 75kr

Salladsbuffe, bröd, kaffe och kaka ingår! Mat avh. 73kr/ 80kr


HAPPY HOUR PRISER fram till kl. 19.00

Stor stark på fat 39 kr.
Glas vin 47 kr.
Alk. fritt alt. 25 kr.

VÄLKOMNA NER TILL OSS PÅ BANKIREN!

Vi har biljardbord, darttavlor, schysst musik och skön stämning.

VARMT VÄLKOMNA!!!!
Visa mer

Basilica Erikslund

Krankroksgatan 17, Västerås, Väst
 Öppet
Basilicakonceptet finns idag på ett antal köpcentrum runt om i Sverige. På Erikslund Shopping Center har vi fokus på vällagad husmanskost, pizza, pasta, grill och hamburgare. Vi serverar en lunchbuffé varje vardag och på helgerna kan ni avnjuta en läcker helgbuffé.

Välkommen in till oss!
Visa mer

Batoul Gourmet

Stora Gatan 51, Västerås, City
 Öppet
“Hun” är ett vardagligt Syriskt ord som betyder “här”, och här i Sverige bär vi med oss Damaskus med sin charm och skönhet.

Vi tar er till Damaskus med sina sju portar och sina sju vattendrag som förgrenar sig från Barada floden. Vi vill också visa er Jasmingrenarna som hänger över borden, där vi dukar upp de smakrika och goda maträtterna.

Vi bär med oss vår mormödrars-kök med sin helgfrukost som kan innehålla bönor, kikärtor ”Hummus” och våfflor.
Vi erbjuder även många kända och populära lunch- och middagsrätter från Damaskus kök, såsom våra speciella köttbullar, risfyllda vinblad, samt de olika typerna av kött med doftande kryddor.

Vi har inte glömt de lätta måltiderna och fikan; pajer, desserts och världsberömda syriska bakverk.
Tillsammans med er skapar vi Damaskus traditionella atmosfär, och uppträder de arabiska folkdanser, såsom “Dabke”. Många roliga timmar kan också spenderas med att spela tärning eller det ständigt populära syriska spelet “Barjees”.
Inte bara detta, utan vi har även tagit med oss festlåtar som syriska folket är kända för, när det gäller deras bröllop och de olika traditionella ceremonierna.
Vi har tagit med oss Damaskus HIT till er.
Visa mer

Bellman Restaurang

Stora Torget 6, Västerås, City
 Öppet
Avnjut middag eller lunch i gammaldags romantisk miljö. A la carte, grill och salladsbord (lunch).
Visa mer

Bianchi Café & Cycles

Slottsgatan 27, Västerås, City
 Öppet
Bianchi Café & Cycles har sedan starten i Stockholm hösten 2010 varit mycket välbesökt och uppskattat av er som gillar Bianchi-cyklar och italienskt kök och det är vi oerhört tacksamma för.

Grazie e benvenuti!

/Salvatore Grimaldi

UPPLEV EN BIT
AV ITALIEN

Vi vill vara restaurangen man går till för att få kvalitet och det där lilla extra – oavsett om det är den perfekta espresson, vår italienska A ´la Carte eller en krämig pannacotta.

Vårt förhållningssätt till råvarorna är grunden till slutprodukten och där finns inga genvägar. Vi brukar kalla det matlagning på italienskt vis enligt Salvatore: vår käre ägare och grundare. Han är uppvuxen med syditaliensk slow food, där man bearbetar råvaran och förädlar den omsorgsfullt. Den traditionen har vi med oss i vår matlagning på Bianchi Café & Cycles.

Kaffe är ett livselixir i vårt hemland Italien. I Sverige har vi lärt oss att älska denna svarta magiska dryck, måhända konsumeras den på ett annorlunda sätt, men stunden man dricker den skall vara en liten högtidsstund. Det vet vi och gör allt för att ditt besök hos ska bli något du inte kan vara utan.

SKRÄDDARSY DIN MATUPPLEVELSE

Låt oss hjälpa er att sätta en italiensk prägel på ert nästa event! Hos oss kan ni arrangera stora och små event, möten eller föredrag – med eller utan det italienska köket. Våra inbjudande lokaler passar till alla sorters event och kan bokas av alla.

Ni är alltid hjärtligt välkomna till vår restaurang, men vill ni ta med er maten hem eller till jobbet, kanske ha en fest eller ett evenemang – hemma eller hos oss – går det givetvis utmärkt. Vi hjälper er med förslag på menyer, men vi skräddarsyr förstås även efter era önskemål. Allt är möjligt!
Visa mer

Bistro Gränden

Smedjegatan 7, Västerås, City
 Öppnar 14:00
Bistro Gränden är en renodlad bistrorestaurang med god mat och dryck. Vi har en ost- och charkdisk med härliga produkter och olika bröd- och snackssorter som du kan köpa med dig hem, eller avnjuta i bistron. Du är också välkommen att dricka ett gott glas vin, öl eller en drink efter jobbet eller senare på kvällen när du vill höra bra musik. Vill du bara ta en liten fika så har vi nymalet espressokaffe, cappuccinos och trevligt bryggkaffe samt bakverk och annat fikabröd.

Matsalen serverar smårätter, större rätter samt grillade kött- och fiskprodukter från vårt öppna kök och ditt vin hämtas i vårt fina inglasade vinrum. Du väljer dina egna ”Sides” och köksmästaren kan svara på vad som passar bäst till vad… Servicen är avslappnad och till oss är alla gäster välkomna, matkräsna, hungriga, fikasugna och ni som vill parta på helgen!

Vi ses på Bistro Gränden!
"Vi är inga sommelierer, men vi älskar att hälla vin!"
Visa mer

Brasserie Stadsparken

Stora gatan 35, Västerås, City
 Öppet
Brasserie Stadsparken - en modern kvarterskrog
Brasserie Stadsparken är en folklig och publikvänlig kvarterskrog mitt i Västerås city, härligt belägen invid Svartån och med Stadsparkens grönska inpå knutarna. Här har vi plockat upp godbitarna från västeråsarnas gastronomiska önskemål och ramat in konceptet i en unik miljö.

Rätter som överraskar – utan att kännas främmande
Köket lagar folklig, klassisk mat med smaker som ni känner igen. Här väljer ni bland ett varierat utbud av smårätter, förrätter, huvudrätter och desserter – allt för att ni ska hitta något som passar just för stunden. Vår meny innehåller även många härliga klassiker.

Välkommen!
Visa mer

Bryggans Bar & Cafe

Lasse Färnlöfs plats 3, Västerås, Öst
 Öppet
Njut av god mat och härlig service oavsett om du kommer direkt från jobbet, tar en paus ifrån vardagen eller om du är på jakt efter en härlig middag i en avkopplande miljö med en strålande utsikt.

Här värdesätter vi hög kvalité och färska råvaror med fokus på gästen. Vi serverar endast sådant som vi själva skulle uppskatta att få på tallriken eller i drinken.

Servering, uteservering, catering & fullständiga rättigheter.
Visa mer

Café Gränden

Sturegatan 13, Västerås, City
 Öppet
Ett mycket mysigt café med fika, pasta och annat. Även många vegetariska maträtter: sallad, paj m.m.
Visa mer

Café Växhuset

Viktor Larssons Plats, Västerås, City
 Öppet
Växhusets hjärta och centrala mötesplats är vårat café.
Här kan man ta sig en fika eller äta lunch. Vi har ett stort utbud av
smörgåsar och kaffebröd till humana priser.

Varmt välkomna!
Visa mer

Casablanca

Gunnilbogatan 2, Västerås, Norr
 Öppet
Vi önskar varmt välkomna till en av Västerås mest anrika restauranger.

Nu i helt ny kostym med ett nytt spännande koncept. Vi serverar medelhavs- & mellanöstern-inspirerade grillrätter med både välkända samt lite mer exotiska tillbehör.
Kanske som ett nytt hälsosammare lunchalternativ, a la carte för alla typer av kväll eller som prisvärd take away eller catering.

Vi erbjuder dessutom helhetslösningar som festarrangemang, prisvärda cateringalternativ & företagsevent.
Det finns alltid ett brett utbud på menyn för att passa alla smaker, och menyn varieras något per säsong.

Självklart hålls högsta ambitionsnivå i kök, bar & service och vi räds inte att utvecklas och inspireras av våra gäster önskemål och synpunkter..
Prisnivån är anpassad till både vardag & fest och hos oss ska du alltid känna dig välkommen och bekväm även om vår mat & atmosfär är lite mer spännande än på vanliga restauranger.

Vi erbjuder dessutom regelbundet underhållning i form av dans & livemusik samt olika temadagar/kvällar tillsammans med andra intressanta företagare i området.

Varmt välkommen till Casablanca Kolgrillsbaren i Västerås


NYA ÖPPETTIDER
MÅN - TORS 11-14.30
FRE 11-22
LÖRD 13-22
SÖND STÄNGT

vid större bokningar under våra stängda tider kan vi vid överenskommelse öppna
håll utkik på vår hemsida eller på vår Facebook sida, Casablanca kolgrillsbar
Visa mer

Ceders Restaurang Kolgrill & Bar

Västra Ringvägen 21B, Västerås, City
 Öppet
Varmt välkommen till vår libanesiska restaurang Ceders. Här får du en härlig känsla av orienten och mellanöstern. Vi serverar mat från det traditionella libanesiska köket med anor långt tillbaka i tiden. Maten tillagas på klassiskt vis och med färska råvaror.

Grunden i det libanesiska köket är grönsaker och örter som tillagas omsorgsfullt till de olika rätterna. Här kan du välja att äta en måltid komponerad av en rad varma och kalla smårätter från det libanesiska urvalet av mezza (hoummous, taboule mm) som tillsammans med våra träkolsgrillade rätter ger dig en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

VARMT VÄLKOMNA!
Visa mer

Choys Garden

Smedjeg. 2, Västerås, City
 Öppet
Restaurang Choys Garden är en väletablerad restaurang som funnits i Västerås i 30 år. Vårt koncept bygger på att kunna erbjuda mat från Asiens alla hörn i en välfylld buffé där man ska kunna välja det man själv tycker om. Om man inte är sugen på buffé så har vi även en stor à la cartemeny.

Varmt välkomna till oss!
Visa mer

Diwali Indisk Restaurang

Vasagatan 17, Västerås, City
 Öppet
Hej
Alla kära gäster , Diwali är stängt.Vi hänvisar er till Laxmi i Snickargatan 1
Där vi har god mat och samma service.


Med vänlig hälsning
Diwali Indisk Restaurang
Visa mer

Djäknebergets restaurang

Djäknebergsgatan 10, Västerås, City
 Öppet
Varmt välkomna till ett spännande 2017!
Visa mer

Erikslund shopping center

Krankroksgatan 17, Västerås, Väst
 Öppet
Välkommen att besöka Erikslund Shopping Centers restauranger och cafeér för en smakupplevelse. Både i vår mysiga Food Court och längs med kundgatan serveras mat och fika för alla olika smaker.
Visa mer

Estelles golfservering

Golfbanevägen 5, Surahammar
 Öppet
På Estelle´s arbetar våra kockar med ambitionen miljö och närproducerat. Välkommen in i Estelle´s restaurang och varva ner med en kaffe eller njut av en vällagad lunch tillsammans med kollegorna.Vi tar emot bokningar för sällskap, där vi också lämnar menyförslag för ditt önskemål. .
Visa mer

Falkenbergska Kvarnen

Skultunavägen 1, Västerås, City
 Öppet
Falkenbergska ligger vackert vid Svartån, det tar ca 9 minuter att gå hit från Stora Torget och ca 7 min från Högskolan, en alldeles lagom promenad på lunchen.
Vi serverar lunch mån-fre mellan 11 och 14. På kvällstid har vi öppet för beställningar, 20 pers är minimum, skicka gärna er förfrågan till oss gällande er middag, fest, minnesstund, bröllop, event, eller vad ni önskar för typ av arregemang.

Vi har förstås fullständiga rättigheter.

Vi ordnar allt från konferenser, fester, julbord, minnesstunder, dop och bröllop.

Varmt välkomna önskar vi
på Falkenbergska kvarnen!
Visa mer

Garlic & ginger

Krankroksgatan 7, Västerås, Väst
 Öppet
Vi serverar asiatisk mat som den ska smaka!

Alla rätter lagas med omsorg i vårt öppna kök och vi använder endast högkvalitativa råvaror. Alla rätter tillagas först efter beställning. Detta garanterar att du alltid får en rätt där smak och näring behålls maximalt. Vi har också lagt stor vikt vid att hitta rätt balans smakmässigt och sätta vår prägel på alla rätter.

Vi vill även passa på att introducera det vietnamesika köket.

I dagsläget har vi valt att satsa på två rätter:

Färska vårrullar med vår egenkomponernde sås.

Pho bo. Vietnamesisk nudelsoppa med tunnt skivat nötkött.

Fler rätter kommer att introduceras under våren/sommaren. Så besök oss gärna för ta del av kommande erbjudanden!


Varmt välkomna!
Visa mer

Global Living

Smedjegatan 15, Västerås, City
 Öppet
I en skön atmosfär erbjuder vi både upplevelser och något att äta. Njut av hembakat bröd och näringsrik mat.
Eller ta en kopp kaffe i en färgsprakande fåtölj från KARE Design.

I vårt konditori bakas allt från grunden. Här kan du beställa både tårtor, kakor och bakelser.
Välj och vraka från vårt galleri.

Hos oss hittar du också ett stort utbud av nyttig, näringsrik mat med ett flertal alternativ för dig som behöver eller vill äta LCHF, glutenfritt, vegetariskt eller vegan.

Vi mixar många saker, gärna fika, mat och möbler. Därför hittar du KARE Designs unika blandning av möbler, lampor och inredningsdetaljer hos oss. Vi har även andra märken som Garcia Jeans, Rice, Putumayo, Emanuel Zed, Lotta Design och Nude Audio.

Vår öppna scen används flitigt av såväl lokala som mer kända musiker och på vår balkong varvas med vernissage konstutställningar.

Mitt i stan på Västerås "aveny", Smedjegatan kan du på sommaren sitta på vår generösa terrass och blicka ut över västeråsflanörer och strömmen av människor från varuhuset Igor, här du också kan parkera bilen om du inte tagit den lokala bussen som stannar runt hörnet.

Om du vill får gärna köpa en Suspended Coffee (bjudkopp) till någon som kan behöva en god kopp, ekologiskt fairtrade kaffe.


Global living
Smedjegatan 13
Västerås, Sweden
Telefon 021-18 62 90
E-post: info@globalliving.se
Visa mer

Grekiska Kolgrillsbaren

Kopparbergsvägen 27, Västerås, City
 Öppet
Om oss!
Hos oss på Grekiska kolgrillsbaren står träkolsgrillen i centrum!
Detta i ett öppet kök där Du som gäst kan se hur din mat tillagas av färska råvaror.
Köksmästaren Simon har noga komponerat menyn till en
matupplevelse som stärker och smaker som inspirerar dig.

Här kan du och dina vänner mötas upp för en drink innan
middagen eller sitta kvar med ett glas vin eller öl och något
lätt att äta som våra grekiska smårätter.

Välkomna för en smakupplevelse!

Boka gärna bord på
021 - 13 80 50 eller på
vasteras@grekiska.se

För mer info se
grekiskakolgrillsbaren.se
Visa mer

Hotel Plaza

Kopparbergsvägen 10, Västerås, City
 Öppet
I Västerås högsta byggnad hittar ni Hotel Plaza, här ryms en klassisk lobbybare som erbjuder en spännande meny och en svindlande bra cocktailbar.

Sky Bar är vår cocktailbar på våning 24
Här dricker ni goda drinkar till levande pianomusik flera kvällar i veckan och självklart, njuter av den oslagbara utsikten.

Lobbybaren ligger som namnet avslöjar i vår lobby.
Det är en modern mötesplats där vi erbjuder allt från trendiga drinkar och goda moderna maträtter till klassisk söndagsbrunch och kravmärkt kaffe.
Lobbybaren serverar mat från menyn efter kl 17.00.

Välkommen till oss på Hotel Plaza - spännande smakupplevelser, härlig hotellpuls och vackra vyer
Visa mer

Hällabaren

Ringborregatan 1, Västerås, Öst
 Öppet
Varmt välkommen till en av Västerås äldsta lunchrestauranger. Vi serverar svensk hemlagad husmanskost i restaurangen och för avhämtning.

Vi erbjuder frukost, lunch och lunchbuffé samt ett komplett salladsbord.

Catering och avhämtning är två av våra största verksamheter med över 40 års erfarenhet. Vid behov kan man också abonnera vår stora festlokal som rymmer ca 150 personer

Festlokal för c:a 150 personer finns att tillgå.

Kontakta oss på 021-41 37 70 eller 0702631133 för vidare info eller använd kontaktformuläret på hemsidan.
Visa mer

Indigo Tapas bar

Stora gatan 45, Västerås, City
 Öppnar 16:00
Njut av god spansk tapas här hos oss i Västerås! Ta en svalkande drink i en vacker och rogivande miljö tillsammans med vänner och familj. För mer information av de olika tapasrätter vi erbjuder så hänvisar vi till fliken "Tapas Meny" här ovan!

Den personliga servicen och vår fantastiska mat är viktiga ingredienser hos oss, Vi gör allt för att Du som gäst skall trivas!

Kom ihåg att tapas passar alla då det kan varieras i det oändliga - dessutom är det ett mycket avslappnat sätt att umgås!

Varmt välkommen!
Visa mer

Kirin

Västra Åpromenaden 20, Köping
 Öppet
På Västra Åpromenaden 20 i Köping serverar vi sedan 2007 våra uppskattade kinesiska maträtter.
Välkommen!


OBS!
INGEN BORDSBOKNING ONLINE - RING 0221 123 88
Visa mer

KonserthusTerrassen

Kopparbergsvägen 1/Box 520, Västerås, City
 Öppet
KonserthusTerrassen är en modern restaurang med lunch för varje smak! Husmanskost, sallader, pasta, grillat, wok och café med smörgåsar och kaffebröd. Restaurangen har 320 platser i direkt anslutning till stora konsertsalen i Västerås Konserthus med ljus, rymd och utsikt mot Vasaparken. Öppet måndag - fredag kl 11:00 -13:30 samt 1,5 timme före evenemang i Stora salen. Välkommen till KonserthusTerrassen i Västerås Konserthus!

KonserthusTerrassen drivs av Aros Congress Center - www.acc.se.
Visa mer

Koppar Restaurang och Festvåning

Kopparlundsvägen 4, Västerås, City
 Öppet
I Centrala Västerås ligger Kopparlundens gamla industriområde. I det väldiga fabriksskalet har en ny mötesplats formats.
Här möts restaurang och eventgäster från både närområdet och andra delar av regionen runt Västerås.
Den unika fabriksmiljön är bevarad och skapar en genuin känsla som kombineras med modern design och inredning.
Välkommen till vår restaurang som har öppet vardagar ifrån 11,00 på en matupplevelse .
All vår mat görs från grunden. Vi picklar, lägger in, marinerar, bakar och allt detta med kärlek. Vi som jobbar här har alla gemensamt att vi älskar mat och vill verkligen att det ska kännas så när du kommer till oss.
Serviceutbudet är brett vilket gör vistelsen behaglig , njutningsfull och inspirerande oavsett om ni ute efter en hemlagad lunch eller på ett affärsmöte i vår luftiga och avkopplande lokaler.
Ni kan även boka lokalerna till egna företags kickoff , mässor , fest eller ett andra företagsarrangemang kvällstid även helger.
Koppar Restaurang & Festvåning ligger centralt i Västerås, bara 10 minuters promenad från Centralstationen och Västerås centrum. Västerås Flygplats tar 10 minuter med bil, Arlanda Flygplats 75 minuter och med tåg tar det endast 55 minuter från T-centralen i Stockholm.

Om ni vill boka festvåning eller om ni har andra frågor, ring på nummer 021-475 50 80 eller avvänt Kontakta/Boka-formuläret.
Visa mer

L-A Drivers Bar

Omformargatan 1, Västerås, Norr
 Öppet
Jag och min man har drivit restaurangen sen år 2000 då vi tog över efter min mamma som startade restaurangen oktober 1991.

Vi lagar alltid maten med färska råvaror. Maten är lagad med kärlek, svensk traditionell husmanskost!

Vi öppnar klockan 7.00 då vi erbjuder frukost, sen börjar lunchen klockan 11.00. Vi har ett komplett salladsbord och du kan även plocka i hop din egen sallad. Det finns ca 25-30 olika ingredienser att välja i mellan.

Vi gör även olika partyfat och smörgåstårtor.

Vi har en stor inglasad balkong med ca 30 sittplatser på, och ca 100 platser inne i restaurangen. Ett konferensrum med 30 sittplatser. Vi ligger i samma hus som Wist,Last&buss vilket gör att vi har gott om parkeringar även för lastbilar och bussar.

Varmt välkommen önskar Annelie & Lennart med personal!
Visa mer

La Pizza

Klockartorpsgatan 19 a, Västerås, Öst
 Öppet
Vi har fullständiga rättigheter.
A la carte, utkörning & tjejlunch.
Vi erbjuder även glutenfria pizzor!
Catering & Lunchutkörning till Er arbetsplats.
Hemkörning vid minst 10 st.
30 platser inomhus samt 40 platser uteservering
varav 30 i inglasad veranda.
Vi sänder även fotboll från alla stora ligor i världen.
Visa mer

La Siesta

Fallhammargatan 1A, Västerås, Väst
 Öppet
Först och främst vill vi välkomna dig till vår hemsida.
La Siesta byggdes redan under 1984-talet och har blivit en klassiker i Västerås.
Vi är belagda på Bäckby industriområde, vilket placerar oss centralt mellan Bäckby Centrum och Erikslund.
Alla vardagar mellan klockan 11.00 - 14.00 serveras lunchbuffé. Vi serverar även Sallader, A La Carte och Husmanskost.

Restaurangen är också ett utmärkt val om ni bara vill sitta ner och njuta av ett glas öl eller vin i våran bar!

Förutom att vi har plats för 120 gäster så anordnar vi även mat för dop, begravningar, företagsträffar och fester.
Här har vi olika tillval, men det går också bra att komma med egna idéer för vad just NI vill ha på er tillställning.

Vi har tidigare bland annat anordnat mat för ett bröllop på 1000 gäster, men de vanligaste beställningarna
är för tillställningar för mellan 150-500 gäster. Ni är hjärtligt välkomna att komma eller kontakta oss via hemsidan
in för ett prisförslag om ni vill ha maten anordnad för just er tillställning eller om ni önskar hyra lokalen.

Personalen välkomnar gamla som nya gäster varmt välkomna!
Visa mer

Laxmi

Snickargatan 1, Västerås, City
 Öppet
Restaurangen ligger mitt i Västerås centrum, men du reser genom Indien då du äter på Laxmi. Vi ger dig möjlighet att smaka och njuta av maten.
Laxmi öppnade augusti 2011 med visionen att dela med sig av den indiska kulturen och maten eftersom det inte fanns några andra indiska restauranger i Västerås. Även om restaurangen är nystartad har kocken och resten av personalen stor erfarenhet av indisk mat.

Det du äter på Laxmi är äkta indisk mat.

Välkommen till Laxmi - den hetaste Restaurangen mitt i Västerås city!
Visa mer

Limone Ristorante Italiano

Stora gatan 4, Västerås, City
 Öppet
Limone är en lugn restaurang i romantisk miljö som sedan 1996 är centralt beläget i ett av Västerås vackra sekelskifteshus. Den generösa takhöjden och de stora fönstren bidrar till en luftig och behaglig miljö för både lunch- och middagsgäster.

När ni bokar bord på Limone kan ni vara säkra på att vi kommer att göra vårt yttersta för att ni ska trivas. Service gentemot våra gäster är en av hörnstenarna i vår ambition att vara en av stans bästa krogar. Maten tillagas av vår eminenta kökschef Salvatore Macri vars goda renommé är ett gott betyg för alla våra trogna och återkommande nöjda gäster. Limone har dessutom blivit omnämnd i White Guide inte mindre än 6 gånger!

Förutom vår trevliga restaurangmiljö kan vi erbjuda att laga maten till era festtillställningar. På vår cateringmeny kan ni välja mellan olika italienska menyer för både större och mindre sällskap. Vi hjälper även till att ordna er bröllopsfest, firmafest eller annan tillställning som ni vill ska bli perfekt.

Du/ni som vill njuta av god mat hemma i soffan framför en bra film kan beställa take away från vår ordinarie meny.

Förutom vår goda mat är vi stolta över att kunna presentera en ekologisk vinmeny som vuxit fram genom ett fantastiskt samarbete med Naturligtvin.

Välkomna till Limone – Västerås oas för god mat och service!
Visa mer

Malmens restaurang

Malmabergsgatan 23-25, Västerås, City
 Öppet
Matlådor
Malmens Restaurang levererar matlådor till klockan 11.00 till arbetsplatser inom Västerås, en tidpunkt då många personer som jobbar på byggen , industrier och kontor.
Ring vår växel 021-830860 och berätta att ni vill ansluta er till tjänsten, anslutning är kostnadsfri.

En matlåda kostar 75 kr. Välj till dryck för 10 kr.
I priset ingår leverans.
Vi levererar till bygget, kontoret, industrin där du jobbar i Västerås.
Du väljer de maträtter du vill beställa från lunchmenyn.
Varje dag finns fyra olika rätter att välja mellan.
Önskar du beställa från vår ordinarie meny så går detta
också bra att göra.

Du ringer in din beställning innan leverans, innan klockan 09.30,
till vår växel 021-830860.
Ett alternativ till att ringa in leveransen är att fylla i ett beställningsformulär som vi kontrollerar när vi levererar ut mat. Detta formulär sätts upp på en överenskommen plats i er samlingslokal och stäms av i samband med morgonens matleverans.

Vi fångar då upp eventuella nya matbeställningar och levererar dessa dagen efter.
Vi levererar maten under morgontimmarna, oavsett antal beställningar, så att du har din matlåda i god tid till lunchen.
Vid överenskommelse placerar vi maten i kylskåp eller värmeskåp ifall sådana finns på arbetsplatsen.
Betalning för beställda maträtter sker via swish, kontant eller faktura.

Vid behov kan man också abonnera vår stora festlokal som rymmer 100 personer

Kontakta oss på 021-830860 för vidare info eller använd kontaktformuläret på hemsidan.

Varmt Välkomna!
Visa mer

Mangia Mi Smedjegatan

Smedjegatan 15, Västerås, City
 Öppet
Mangia Mi har stans mest utsökta och fräschaste snabbmat, med inspiration från medelhavet!
Här serverar vi bl.a wraps, sallader och pastarätter.
Eller varför inte en god cappuccino tillsammans med våra desserter?

Sitt och njut hos oss eller ta med er.
"Eat and Go" är ett självklart alternativ för våra gäster på språng!
Visa mer

Mangia Mi Stora Gatan

Stora Gatan 24, Västerås, City
 Öppet
Mangia Mi har stans mest utsökta och fräschaste snabbmat, med inspiration från medelhavet!
Här serverar vi bl.a wraps, sallader och pastarätter.
Eller varför inte en god cappuccino tillsammans med våra desserter?

Sitt och njut hos oss eller ta med er.
"Eat and Go" är ett självklart alternativ för våra gäster på språng!
Visa mer

Meriot

Gallerian 30, Västerås, City
 Öppet
Välkommen till oss på Meriot Restaurang & Café i hjärtat av gallerian. Vi har funnits här sedan gallerian byggdes.
Här serverar vi riktig god tradiotionell husmanskost, samtidigt som vi tillhandahåller en a la carte meny med stor variation. Sallader, smörgåsar och pajer, både mat- och dessertpajer hittar du också här. Och som pricken över i:et har vi även kulglass att avnjuta, kanske som efterätt på maten om du orkar.

Bra service och riktigt tillagat husman är en del av våra ledord.

Till lunchmenyns maträtter ingår det alltid dryck, fräsch salladsbuffé, dagsfärsk baguette och kaffe. Och för er som ofta äter ute har vi även mycket prisvärda lunchhäften 20 stycken luncher för avhämtning 1260 kronor ( ord pris 1400 ) eller 20 st luncher att äta här för 1428 kronor ( ord pris 1680).

Så nästa gång du är ute och shoppar och känner suget efter något sött kanske kaffe och paj för 30 kronor kan locka dig att upptäcka vår trivsamma atmosfär i "shoppingens hjärta", Gallerian, i Västerås

Varmt Välkommna önskar Brikan med personal!
Visa mer

Mickes Husman

Hallsta Gårdsgata 8, Västerås, Väst
 Öppet
Jag och min fru Susanne har drivit restaurangen Mickes husman sedan 2008 och from 2015 så har vår son Fredrik Wallin börjat att jobba med oss.

Vi lagar alltid maten med råvaror som håller hög kvalitet ifrån våra leverantörer Martin&Servera Dafgårds samt Grönsakshallen.

Att erbjuda gästen en lunch med ett stort och varierat salladsbord är en självklarhet för oss samt att vi värnar om den svenska traditionell husmanskosten, dvs
här inne äter du gott ute och vi jobbar med snabb service, enkelt och stilrent!

När du behöver hjälp i köket och vill slippa laga mat så kan det vara skönt ta catering,så varför inte låta oss hjälpa dig ?
catering verksamheten är en stor del utav vår verksamhet,se vår catering meny på www.mickeshusman.se så hittar du något som passar er fest eller avslutning på jobbet.

Vår hemtrevliga restaurang ligger på Erikslund, buss 3 med en stor gratis parkering ca 100 platser och på sommaren finns det även en uteservering.

Varmt välkomna till oss Mikael och Fredrik Wallin med personal.

Öppet tider:
Måndag - Fredag 11-15
Lördag 11.30-15.00

Hallsta gårdsgata 8
72138 Västerås Erikslund
www.mickeshusman.se 073-9840278
mickeshusman@gmail.com
Visa mer

Mormors restaurang

Fältmätargatan 5, Västerås, Öst
 Öppet
Lunchrestaurangen där dom flesta blir stammisar. Vi serverar frukost från 07:00 och lunchen drar igång redan klockan 09:00.

Välkommen!
Visa mer

Mälarhöjden

Energigatan 3b, Västerås, Norr
 Öppet
Välkommen till restaurang Mälarhöjden, vi finns på Tunbytorp.

Vi serverar dig svensk hemlagad husmanskost med högsta kvalitet.
Vi erbjuder dig
FRUKOST - LUNCH BUFFÉ - CATERING

Du får bra & mycket mat för pengarna, du ska vara mätt & belåten när du går här ifrån.

Det ska löna sig att komma till oss.

Vi kör gärna ut er mat till ert företag varje dag, ring för vidare info.

Kontakta oss på 021-810232 för vidare info eller använd kontaktformuläret på hemsidan.
Visa mer

Mälarparkens Café & Kök

Öster Mälarstrandsallé 156, Västerås, City
 Öppet
Välkomna till Mälarparkens Pizza Café & Kök!

Vi erbjuder mat lagad med kärlek i en trevlig miljö.
Hos oss får du en härlig upplevelse och den personliga servicen tillsammans med vällagad mat är viktiga ingredienser hos oss. Vi gör allt för att du som gäst skall trivas!

Varmt välkomna!
Visa mer

Namaste

Stora Gatan 47, Västerås, City
 Öppet
Namaste Restaurang i centrala Västerås erbjuder traditionell indisk mat med nyttiga kryddor och färska råvaror, som dessutom är hälsosam.
Visa mer

Nojon Moni Indisk

Smedjegatan 6, Västerås, City
 Öppet
1996 öppnade jag en indisk restaurang på Flemminggatan, Kungsholmen Restaurang Razmoni. I 18 år har jag format och byggt upp denna restaurang, Jag har utvecklat mitt eget koncept.
Maten härstammar från olika delar av Indien, från norr till söder. Samspelet av maträtter från de olika delarna ger ett brett utbud och ger utrymme för att uppleva många olika smaker från det breda indiska köket.
Vårt fokus är fina råvaror, god hygien,fin inredning och serviceinriktad personal.

Nu öppnar jag tillsammans med min kollega en ny Indisk restaurang, Nojon Moni, på Smedjegatan i Västerås. Nojon Moni betyder ögonsten, en Ögonsten inte bara för ögat utan även för dina övriga sinnen. Du erbjuds vällagad indisk mat i en varm familjär miljö.

Under de 18 som passerat har restaurangen fått mycket bra kritik både i DN, kvällstidningar, lokaltidningar och olika tidskrifter.

Välkommen in och njut av en härlig indisk måltid i en genuin miljö.
Visa mer

NOM baren & matkällaren

Stora gatan 42, Västerås, City
 Öppet
NOM är en restaurang där alla är välkomna.
Du trivs nog bättre om du gillar kött och ännu bättre blir det om du kan tänka dig att dela.
Självklart har vi inte bara kött på menyn, det finns alltid minst en fisk och något vegetariskt men hjärtat av menyn består av kött.

Utbudet varierar naturligt efter säsong men menyn består alltid av först och främst kött och vi kommer alltid rekommendera er att dela då det blir mycket trevligare enligt oss.

Lokalen är gammal och anrik med härliga tegelvalv och väggar som bryter av och skapar rum för både mys med älsklingen samt fest med kompisarna.

Ring oss på: 021 12 35 52

Välkomna till oss på NOM
Stora Gatan 42, Västerås
Visa mer