restauranger med catering i Uppsala, City

52:ans Smörgåsar, Catering & Café

Fyrisvallsgatan 23, Uppsala, City
 Stängt för dagen
I Uppsalas västra utfart väg 272 ligger vår verksamhet på Fyrisvallsgatan 23. Där har vi i huvudsak en catering verksamhet men även ett mindre café som består av exempelvis smörgåstårta, mackor m.m men även varm mat om så önskas.

Vårt butik har färdiga smörgåsar till försäljning men du beställer även efter eget önskemål antingen take away eller sitt ner och avnjut ute i solen eller inne i vår café del. Vi har även sallader m.m för avhämtning eller servering.

Välkommen med din beställning på telefon 018-525252!
Visa mer

Kocken & Kallskänkan - Fullerö

Fulleröbacke 101, Uppsala, City
 Öppet
Välkommen till Restaurang Kocken och Kallskänkan.
Nu är vi belägna ute vid Fullerö - Storvreta vid E:4 an (avfart 189).
Vi ordnar catering för husmanskost luncher, bokade middagsbeställningar samt catering och festvåningsverksamhet. Kanske en välgjord smörgåstårta? Låt oss arrangera ditt bröllop som vi besitter stor erfarenhet av så att denna dag blir minnesvärd. Restaurangen har fullständiga öl, vin och sprit rättigheter.

Vi serverar traditionell husmanskost i restaurangen dagligen av det mera klassiska svenska slaget men även det internationella matlagningen på våran buffé i matsalen. Vår mat är oftast gluten- och laktosfri men ordnar givetvis alla önskemål. Vi ordnar även sallader, goda smörgåsar samt kaffe och kondisbitar i restaurangen.

Vi försöker att ställa alla våra kunder i centrum och se till att varje gäst skall få ett trevligt bemötande. Här kan ni uppleva att ni verkligen är varmt välkomna.

Vi är ordnar allt till dig inom cateringbranschen. Vi kan tillhandahålla allt från porslin till något att sitta på som vi hyr ut samt även fixa till festtält, små som stora. Önskar ni vin och spritpaket så ordnar vi till detta. Önskar ni kompetent personal som servis, kockar och bartender så kan ni få hjälp av detta av oss.

Varmt och hjärtligt välkomna!
Visa mer

Linden

Box 6460, Uppsala, City
 Öppet
Välkommen till Fazer Amica och Restaurang Linden.
Här serverar vi goda och vällagade luncher måndag till fredag.
Vårt personliga och varma bemötande får dig att komma tillbaka om och om igen,
och den goda maten förstås. Under knappen "Lunch" hittar du veckans meny.
Vi erbjuder också konferens- och catering-menyer för din konferens eller evenemang.

Glöm inte att titta under erbjudanden fliken för att se vad det är som händer här på Linden!

Välkommen till oss på Restaurang Linden.
Visa mer