restauranger med middag i Stockholm, Tumba

Café Anna Giertz

Hågelbyparken, Tumba
 Stängt för dagen
På Café Anna Giertz serverar vi olika dagens lunch alla dagar i veckan. All mat lagas från grunden, och bakverk och bröd bakas i vårt egna bageri.
Café Anna Giertz tar inga lunchbokningar. Du äter inne i caféet eller på uteserveringen under sommaren omgiven av parkens många väldoftande syrénbuskar och äppelträd.

I caféet finns en liten butiksdel med hembakade småkakor från bageriet, hemmagjord sylt, presentartiklar och diverse småinredning att piffa till hemmet med.
Perfekt för den som vill ge bort en personlig och annorlunda present, eller att skämma bort sig själv och familjen med.

Lunch serveras mellan kl 11:00 - 14:00, lunchen går att beställa som avhämtning också om man föredrar att avnjuta vår omsorgsfullt lagade mat på hemmaplan.

Smörgåsar, mjuka kakor, vetebullar och småkakor bakas i vårt egna bageri och finns uppdukat hela dagen.
Vi serverar även pannkakor och har ett stort utbud av Engelholms glass.

Vi serverar ekologisk tetradryck, juicer från Brunneby, den klassiska drycken Tumba Special från lanthandeln i Hågelby parken, ekologiskt kaffe från Coffeeplease i Norsborg samt en stor blandning av olika teer.

Välkomna till Café Anna Giertz!
Visa mer

Wärdshuset Hågelbyparken LM

Hågelbyparken, Tumba
 Stängt för dagen
Hågelbyparken är känd som en av Sveriges vackraste folkparker.
Här hittar du Hågelby Wärdshus där vi serverar affärsluncher på vardagarna och bruncher på helgerna.

Vi har länge varit en uppskattad mötesplats, hit är alla välkomna att njuta av våra familjära aktiviteter och vackra naturområden för att vara delaktiga i att främja folkhälsa och välbefinnande tillsammans med Botkyrka kommun. Vi är en folkpark som bjuder in alla till lustfyllda och gemytliga tillfällen.

De byggnader som L.M Eriksson lät uppföra och bodde i har stått här i snart hundra år, och är ett högaktat kulturarv för många besökare och boende i trakterna. Kommunen har ägt denna vackra gård sedan mitten av 1960-talet och den utgör nu en stor del av kommunens vitalitet och dess kulturella tillströmning.

Högtider och evenemang är en stor del av vår verksamhet, och vi brinner för att göra er vistelse hos oss så njutbart som möjligt! Under Valborg tänder vi brasan till sjöss på Aspen som berikar vår park med sin närvaro. Nationaldagen firas den 6 juni varje år och midsommar firar vi tillsammans med Slagsta Gille som bjuder på allt från folkdans, spelmansmusik, teaterföreställningar och lite till.

Under sommaren grillar vi och ställer fram vår uteservering där ni kan avnjuta både mat och dryck i sommarvärmen.

Arrangemang av konferenser, kick-offer, bröllop och fester av olika slag är även det en stor del av vår verksamhet och vi tar gärna emot önskemål för att hjälpa er att fixa en minnesvärd tillställning!

Kontakta oss på 010-200 71 58,
eller maila hagelby@stockholmfood.se.
Visa mer