restauranger med catering i Stockholm, Södermalm

Bistro Bellman

Götgatan 82, Stockholm, Medborgarplatsen
 Öppet
Välkomna till Bistro Bellman på Södermalm!

Vi erbjuder mat lagad med kärlek i en trevlig miljö.
Hos oss får du en härlig upplevelse och den personliga servicen tillsammans med vällagad mat är viktiga ingredienser hos oss. Vi gör allt för att du som gäst skall trivas!

Varmt välkomna!
Visa mer

Café Pausa Sthlm

Bondegatan 6, Stockholm, Medborgarplatsen
 Stängt för dagen
Vi är en familj som äntligen har öppnat Café Pausa i hjärtat av Söder.

Det har länge varit en stor dröm för oss att äga något eget, så när alternativet att ta över gamla Matapoteket blev en möjlighet så kunde vi inte stå emot.
Eftersom att Matapoteket erbjöd sina kunder massor med raw varor så kan vi med stolthet säga att vi har behållit många av deras tidigare kärnprodukter.

Vi har jobbat länge inom servicebranschen med många års erfarenhet, därför är det ytterst viktigt för oss att alla våra råvaror är handplockade med enorm omsorg.
Det är värt att nämna att vårt kaffe är 100% ekologiskt. Från att det har odlats till att rostas, i resultat av den goda smaken den ger efter första klunken.
Visa mer

China!

Ringvägen 110, Stockholm, Katarina / Sofia
 Öppet
Restaurant China serverar lokaltraditionella Kinarätter från Kinas olika provinser.
Ni hittar oss på Ringvägen 110 och Arbetargatan 33 i Stockholm.
Fullständiga rättigheter! Prova gärna Kinas populäraste öl: Tsing Tao
Visa mer

Fåfängan Restaurang & Evenemang

Klockstapelsbacken 3, Stockholm, Katarina / Sofia
 Våra öppettider
Bara en station från slussen hittar du Restaurang Fåfängan med en häpnadsväckande utsikt över Stockholms inlopp och en fantastisk vy över Kungliga Djurgården och Gamla Stan. Med sin trädinramning av tuktade lindar som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap.

Restaurang Fåfängan bjuder inte bara på Stockholms bästa utsikt, här är full fart året om. Boka in din företagsfest, konferens eller event hos oss. Fira ditt bröllop, din födelsedag eller kanske din disputation. Njut av vår härliga brunch eller en trevlig fika i sommarcaféet, skäm bort dig själv med en lyxig skaldjursbuffé och gotta dig i vårt utsökta julbord. Och självklart vill du inte missa våra härliga musikkvällar med liveband på scen.

Hösten 2018 fick Fåfängan nya ägare och drivs idag av BankOmatgruppen som även driver ett flertal andra restauranger i Stockholm, Visby, Örebro och Lofsdalen.

Under våren 2019 får Restaurang Fåfängan ett ansiktslyft med en formkänslig interiör, nya koncept och renovering av matsal och festvåning.

Följ med oss på vår resa framöver.

Varmt välkomna!
Visa mer

JJ`s Thai To Go Take Away

Ringvägen 2a, Stockholm, Hornstull / Zinkensdamm
 Stängt för dagen
God thailändsk mat i stora portioner.

Tag med hem eller sitt kvar hos oss på vår uteservering under sommarhalvåret.

Välkommen!
Visa mer

Kristinehovs Malmgård

Kristinehovsgatan 2, Stockholm, Hornstull / Zinkensdamm
 Våra öppettider
JULBORD PÅ KRISTINEHOVS MALMGÅRD

På Kirstinehovs Malmgård skickas du direkt tillbaka till Carl Michael Bellmans 1700-tal och ett julbord som bjuder på svensk mathistoria. Trots att lokalen ligger fem minuter bort från Hornstulls tunnelbana är läget lantligt och illusionen av att befinna sig på 1700-talet blir total i denna herrgård med serveringspersonal klädd i historiska kläder och maten presenteras i sex olika anrättningar på tidsenliga fat och skålar. Det bjuds på underhållning i form av trubadur som bland annat bjuder på guldkorn ur Bellmans sångskatt.

Ett välfyllt sillbord med många alternativ, älgkorv samt mycket grönsaker och förstås andra julbordsklassiker. Den som utesluter fläsk eller annat kött hittar många rätter med fisk. Den som äter helt vegetariskt anmäler med fördel detta i förväg så lagar vårt kök en anpassad varmrätt. På vårt julbord finns något för alla och samtliga gäster ska självklart gå mätta och nöjda från julbordet! Dessertbordet dignar med allt från konfekt och tryfflar till frukt av olika slag.

I priset ingår välkomstdrink och underhållning. Det är möjligt att välja till färdiga dryckespaket.
Vårt julbord serveras från den 27 november fram till den 24 december.
Visa mer

Orkidé

Medborgarplatsen 3, Stockholm, Medborgarplatsen
 Öppet
Restaurang Orkidé ligger i anslutning till till Söderhallarna på Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. Här serverar vi traditionell thaimat med känsla och finess. Du som har besökt Thailand kommer att känna igen smakerna och du som ännu inte har varit där får sannerligen en anledning att resa dit!
Restaurangen öppnades redan 1992 och är en av de första thairestaurangerna på Södermalm.

Varmt välkomna!
Visa mer

Rosenlunds Kök

Tideliusgatan 12, Stockholm, Hornstull / Zinkensdamm
 Stängt för dagen
Välkomna
Visa mer

The Roo and Elk

Folkungagatan 81, Stockholm, Katarina / Sofia
 Stängt för dagen
The Secret is out!

Something new has arrived in Stockholm from the land Down Under!
You don’t need to leave Sweden to get a fix of all things Australian.

You can come Down Under up north at the Roo & Elk.
Visa mer