restauranger med catering i Stockholm, Östermalm

Fågelängens Catering / Restaurang Entré

Roslagstullbacken 21, AlbaNova Universitetscentrum, Stockholm, Östermalm
 Öppet
Uppdaterad 2020 09 22
NU KÖR VI SÅ DET RYKER!
VI FORTSÄTTER SÅKLART ARBETET MED ATT MISKA KOLDIOXIDAVTRYCKET PÅ VÅR MAT.
I RESTAURANGEN SERVERAS FANTASTISKA FISK OCH VEGETARISKA RÄTTER VARJE DAG OCH KÖTT SERVERAS ENDAST PÅ ONSDAGAR, OCH KYCKLING LITE OFTARE.
VI HAR MED HJÄLP AV VINNIVA OCH CARBON ATE NU TAGIT FRAM RÄTTER MED BARA 0,5KG KOLDIOXIDAVTRYCK PER PORTION! VÅGA PROVA.
HOPPAS NI VILL HÄNGA MED PÅ RESAN DÄR KROPPEN OCH PLANETEN ÄR DET SOM SKALL PRIORITERAS HÖGST!
NU KÖR VI!

Angående rådande läge i världen, Sverige, Stockholm.
Vi har som många andra fått oss en rejäl smäll ekonomisk av Coronakrisen men vi kämpar på! Vi kommer att öka vår satsning på mer hållbar mat ytterligare och fortsätta vår kamp mot Corona och klimatkrisen.
All vår personal genomgår en dokumenterad internutbildning i hur vi skall kunna hålla smittspridningen nere.
Vi har ökat på rengöringen av restaurangen och vidtagit åtgärder för att ni skall hållas separerade från varandra men också kunna njuta av vår mat och miljö. Vi rekommenderar våra gäster att sprida ut sig och att lämna en stol minst mellan varje bordsgranne. Vi förutsätter att våra gäster går på Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller hygien och att man inte besöker oss om man har varit i riskområden eller känner sig sjuk.
Ring gärna för uppdaterad lunchmeny och utbud.
Med vänlig hälsning,
Conny
Vi har laddat med massa spännande säsongsbaserade produkter och ser fram emot att få leverera catering till er!
Välkomna att ta del av vår spännande resa på en arbetsplats där hållbarhet och välmående för såväl gäster som personal skall genomsyras av vårt arbete mot en häftig framtid!
I denna spännande tid då maten och inställningen till mat förändras så utvecklas hela tiden nya processer för att kunna erbjuda ännu mer hållbar, fantastiskt välsmakande prisvärd mat.
2020 kommer bli ännu ett välsmakande år från oss på Fågelängen, så välkomna tillbaka!

Vår Personal har utbildning inom såväl ekologisk kost och näringsrådgivning som Diet For A Green Planet. Vårat hållbarhetsarbete kallat "Fågelängens sustainabilityproject" går hand i hand med detta. Grundidén är att alla som äter vår mat skall må bra på alla plan och inverka så lite som möjligt på miljön.

Här på vår webbtjänst presenterar vi ett antal menyförslag. Titta igenom och låt dig inspireras. Maten och menyerna är helt obegränsade och styrs endast av kundens begäran och kökets gedigna kunskap och fantasi. Kontakta oss så skickar vi Er ett menyförslag.


Med bästa hälsningar
TEAM Fågelängen:
Conny, Rickard, Henrik och Nicolina
Visa mer

Karavan

Valhallavägen 199, Stockholm, Östermalm
 Öppet
Jag heter Rose-Marie och har jobbat med mat och service i många år, min passion är god välsmakande mat som toppas med mycke kärlek och omtanke för dig som gäst.

Vår ambition är att minst 30% av alla våra råvaror skall vara ekologiska.
MSC-märkt fisk och närproducerat är alltid prioriterat och köps efter tillgång. Vårt hembakade bröd innehåller enbart ekologiskt mjöl. Detta gör oss till ett klimatsmart alternativ.

"Här finns inga begränsningar, bara möjligheter"
- Rosies Catering

DU KAN ÄVEN BETALA MED SWISH!
Visa mer