restauranger med catering i Stockholm, Medborgarplatsen

Bistro Bellman

Götgatan 82, Stockholm, Medborgarplatsen
 Öppnar 13:00
Välkomna till Bistro Bellman på Södermalm!

Vi erbjuder mat lagad med kärlek i en trevlig miljö.
Hos oss får du en härlig upplevelse och den personliga servicen tillsammans med vällagad mat är viktiga ingredienser hos oss. Vi gör allt för att du som gäst skall trivas!

Varmt välkomna!
Visa mer

Café Pausa Sthlm

Bondegatan 6, Stockholm, Medborgarplatsen
 Öppnar 10:00
Vi är en familj som äntligen har öppnat Café Pausa i hjärtat av Söder.

Det har länge varit en stor dröm för oss att äga något eget, så när alternativet att ta över gamla Matapoteket blev en möjlighet så kunde vi inte stå emot.
Eftersom att Matapoteket erbjöd sina kunder massor med raw varor så kan vi med stolthet säga att vi har behållit många av deras tidigare kärnprodukter.

Vi har jobbat länge inom servicebranschen med många års erfarenhet, därför är det ytterst viktigt för oss att alla våra råvaror är handplockade med enorm omsorg.
Det är värt att nämna att vårt kaffe är 100% ekologiskt. Från att det har odlats till att rostas, i resultat av den goda smaken den ger efter första klunken.
Visa mer

Orkidé

Medborgarplatsen 3, Stockholm, Medborgarplatsen
 Öppnar 11:00
Restaurang Orkidé ligger i anslutning till till Söderhallarna på Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. Här serverar vi traditionell thaimat med känsla och finess. Du som har besökt Thailand kommer att känna igen smakerna och du som ännu inte har varit där får sannerligen en anledning att resa dit!
Restaurangen öppnades redan 1992 och är en av de första thairestaurangerna på Södermalm.

Varmt välkomna!
Visa mer