restauranger med middag i Stockholm, Hammarby sjöstad

Nya Carnegiebryggeriet

Ljusslingan 17, Stockholm, Hammarby sjöstad
 Våra öppettider
I Nya Carnegiebryggeriets restaurang och bar kan du njuta av vällagad mat som passar med vårt hantverksbryggda öl. Vår meny ändras dagligen beroende på säsong och vad våra leverantörer har inne. Vi arbetar med ett flertal bönder i närområdet som levererar det bästa de har för dagen.

Bryggarna och köket är i ständig kontakt för att skapa öl som passar med maten och mat som passar med ölen. Att restaurangen ligger i ett bryggeri gör oss helt klart unika, ett mer närproducerat öl får man nog leta efter! Lokalen i sig själv, Lumas gamla lampfabrik, är också otroligt spännande och inget man ser varje dag. Väggarnas tjocklek skvallrar om att här en gång var industriell verksamhet, idag kan vi njuta av det samtidigt som vi ser ut över vattnet.

Inspirationen till maten kommer från råvarorna och ölen som tillverkas i huset.

I anslutning till restaurangen har vi ett separat rum, Brewmaster’s Table. En unik middagsupplevelse i en miljö som bäst beskrivs som någonstans i gränslandet mellan restaurang och bryggeri. Här serverar vi en 7-rätters meny med utvalda öl till maten och en privat guidad rundtur i bryggeriet.

Under våren 2015 kommer vi bjuda in ett antal gäst-kockar från hela världen. Från bryggeriet kommer det lanseras nya special-öl för våren och sommaren.



Välkomna till Hammarby sjöstad och Nya Carnegiebryggeriet. Ett trevligt sätt att ta sig hit är med färjan från Södermalm.
Visa mer

Oh Mamma Mia Pizzeria

Hammarby Allé 87, Stockholm, Hammarby sjöstad
 Våra öppettider
Oh Mamma Mia i Sjöstan kan och ska erbjuda Er ett oförglömligt besök i vår moderna lokal. Här ska du kunna njuta av alla våra goda maträtter.

Vi lovar dig en smakupplevelse utöver det vanliga!
Visa mer

PONG Henriksdal

Jan Inghes Torg 42, Stockholm, Hammarby sjöstad
 Våra öppettider
Ingen information tillgänglig
Visa mer