restauranger med middag i Stockholm, Årsta

Buddha Nepal

Årstavägen 39, Årsta
 Öppnar 11:00
Välkommen in i hjärtat av Årsta och smaka mat från Buddhas hemland. Maten tillagas med spännande kryddor som gör maten smakrik och fyller dina sinnen!
Både för en trevlig middag i vår restaurang eller beställ avhämtning.

Varmt välkommen!
Visa mer

Restaurang Antica Edessa

Årstavägen 52, Årsta
 Öppnar 15:00
SEMESTERSTÄNGT LÖRDAG 14/9 TILL MÅNDAG DEN 7/10.
ÖPPNAR IGEN TISDAGEN DEN 8/10

Välkomna till den grekiska restaurangen, där gästerna trivs och verkligen njuter av det grekiska köket med alla dess specialiteter. Här finns något gott för alla, både stora som små.

Vi har en stor meny med nästan 40 maträtter. Vi har också fullständiga rättigheter och här kan du njuta av ett glas ouzo eller ett glas metaxa till den ljuvliga och utsökta maten som är träkolsgrillad. Vill ni ha en trevlig upplevelse så kom gärna in och njut av den grekiska atmosfären i restaurangen i Årsta. Här kommer ni att tänka på gamla goda minnen från alla de gånger ni har varit i Grekland. Så kom gärna hit och njut av Grekland i Årsta. Vi har både inne och uteservering. Uteserveringen har 44 platser. Inne serveringen har 56 platser. På vardagseftermiddagarna och på kvällarna samt helgerna serveras det grekisk och svensk ala carte mat. Det mesta av maten är träkolsgrillad och vi är kända för vår fina kvalité på råvarorna och för att inte nämna att det är stora portioner till bra priser.

Här njuter du gott av det du äter i en mysig och romantisk restaurang, inspirerat och dekorerat i grekisk stil med pelare, statyer, stora oljemålade tavlor, växter och en sprudlande vattenfontän ovanför ett akvarium. Det spelas också lugn grekisk musik i bakgrunden och det finns även levande ljus på borden. För att inte glömma bort träkolsgrillens ljuvliga svaga doft som sprider sig i matsalen. Vi kan ordna catering också för fester, bröllop mm.ring och fråga oss så kan vi säkert hjälpa till.
Se våra prisvärda menyerbjudanden. Ett besök här och ni har hittat Ert nya favoritställe. Vi har gäster ifrån alla delar utav Storstockholm såsom Huddinge, Rönninge och Tyresö mfl. Vi har gott om parkeringsplatser runt restaurangen. Så det är inget problem med parkering.

PS! Vi har också de flesta maträtterna för avhämtning fast till ett mycket lägre pris. Se under Ala Carte knappen och klicka på Take away/Avhämtningsmeny.

Välkomna hit alla gamla och nya gäster!
Visa mer