restauranger med middag i Lund

Glorias Sportsbar

St Petrikyrkog. 9, Lund, Centrum
 Våra öppettider
Varmt välkommen till Lunds enda riktiga sportsbar!

Vi har allt för dig som gillar god mat och sport!
Vi serverar er en all American menu, vi har 4 st barer med Lunds bredaste ölsortiment och även ett bra utbud på whiskey. Vi visar all världens sport på storbildstv, har en stor och supermysig uteservering där vi även vid passande väderlek har tv så du kan följa dina favoritevenemang utomhus och samtidigt avnjuta mat och dryck. Vi har en festvåning i klassisk Bostonstil, vi kan lyssna till livemusik på torsdagar - och dessutom har vi en av Lunds populäraste nattklubbar på fredagar och lördagar med fri entré!

Vi hälsar er välkomna!

Josef med personal
Visa mer

Hjulet Mat & Vin

Östra Mårtensgatan 6, Lund, Centrum
 Våra öppettider
Hjulet är en restaurang och bar lokaliserad i Lunds innerstad. En naturlig mötesplats i händelsernas centrum för dig som vill äta och dricka gott i en trivsam atmosfär. Här ska du som gäst få en upplevelse oavsett vilket syfte du och ditt sällskap har.

"Ett hjul rullar inte utan dess ekrar". Vi har lika mycket fokus på de enskilda delarna som helheten, allt från mat och dryck till musik, inredning och inte minst ett trevligt och professionellt bemötande av personalen.
I matens vägar kommer ni på Hjulet att bjudas på en a la carte meny med de mest klassiska rätterna med allt från ryggbiff till Hjulets egengjorda burgare Till maten kommer det att finnas en komplett vinmeny från flertalet kända årgångar och vinländer. I baren hittar du även en cocktailmeny innehållande allt från den mest klassiska "Gin och Tonic" till mer avancerade drinkar från världens alla hörn.
Hjulets gemensamma nämnare i både restaurang och bar är bra råvaror, innovativt och en professionell personal.
Visa mer

NorthEast & Paolos Elite Hotel Ideon

Scheelevägen 27, Lund, Centrum
 Våra öppettider
Elite Hotel Ideon återfinns i Lunds högsta byggnad Ideon Gateway.
I anslutning till lobbyn på bottenplan kan man besöka hotellets två
restauranger samt lobbybar.

På NorthEast serveras frukost, lunch och middag. Maten är tillagad av nordiska råvaror och innehåller både hotellklassiker samt nya spännande rätter. Restaurangen förser även hotellet med mat till banketter och andra större fester.

Paolo’s är ett café- och restaurangkoncept som har sina rötter i den
italienska mattraditionen. Här finns ett stort utbud av kaffe, alkoholfri
dryck, öl, vin, panini, bakverk, pizza m.m. Allt som serveras är tillagat av noga utvalda och förstklassiga råvaror.

I hotellets lobbybar kan man slå sig ner en stund, koppla av och ta något gått att dricka. Du kan även beställa något att gott att äta från barmenyn.

Varmt välkommen!
Visa mer

Restaurang Ideon

Ole Römers v. 16, Lund, Centrum
 Våra öppettider
Besök vår nya moderna hemsida www.ideon-restaurang.se

Vår ambition är att du skall få en totalupplevelse när du kliver in i våra lokaler. Maten, drycken, serveringen samt bemötandet skall gå hand i hand. Det är viktigt för oss att du som gäst får den känslan.

I köket har vi komponerat en meny som vi hoppas tilltalar dig lika mycket som oss. Vikten i matlagningen är balansen i anrättningen som serveras, varför vi vill presentera rena, enkla smaker samt en smakfull presentation och med många influenser från världens alla hörn

För oss, som krögare är det viktigt att vara lyhörd och alltid sträva för att förnya och förädla vår verksamhet i hopp om att vara en uppskattad restaurang med ambitioner långt över din förväntan när du kliver in genom dörren.

Vi har en festvåning som vi hyr ut för, speciella tillfällen som, firmafest, skolavslutningar, bröllop etc.

Vårt företag har även catering dagligen, vi erbjuder er kunder flera alternativ som passar ert önskemål

Besök vår nya moderna hemsida www.ideon-restaurang.se
Varmt välkommna till oss på Kryddhyllan!
Visa mer

Restaurang Sandra

Stora Södergatan 42, Lund, Centrum
 Våra öppettider
Vilket härligt väder vi har!!

På fredag är det midsommarafton och på lördagen midsommardagen. Vi har öppet som vanligt! YES!!
Kanske vill ni fira midsommar på ett kreativt sätt?

Välkomna till oss!

Visste du att en av Sveriges främsta kockar har varit hos oss i en hel vecka. Det resulterade till nyöppning med fräscha lokaler och ny meny. Välkommen att uppleva god mat, trevlig stämning och bästa service!

Varmt välkomna
Personalen på Sandra
Visa mer

Restaurang Stäket

St. Södergatan 6, Lund, Centrum
 Våra öppettider
Vår ambition är att driva ett italienskt koncept med en rustik känsla. Vi ämnar att uppnå den speciella känslan av vin och mat, som annars bara kan upplevas i Italien.

Vi kommer att fokusera på att erbjuda allt från klassiska kött- och pastarätter till nya ekologiska vinupptäckter.

Välkommen att upptäcka Italien med oss!

Högtider kan vara allt, roliga, jobbiga, lättsamma, lite tyngre – men framförallt stressiga. Låt oss sköta maten så blir huvudet lättare och magen gladare!
Passar perfekt vid såväl dop, födelsedagsfester eller varför inte på studentdagen?


Vitello Tonnato – Lågtempererad kalvrulle, serveras på krispiga salladsblad med en kall röra gjord på majonnäs, tonfisk, kapris samt persilja.

Insalata di pasta - Fräsch pastasallad med zucchini, paprika, provoloneost, rödlök, semisoltorkade tomater och husets basilikapesto, toppad med parmesan och färsk basilika.

Involtini di pollo – Kycklingrullader (kycklingbröstfilé) fyllda med lök, bacon och tryffelmajonnäs, serveras med en smakrik sås gjord på crème fraiche och färsk mynta.

Osttallrik alla Stäket – Vår pikanta osttallrik med smak av Italien - Taleggio, Pecorino, Parmesan samt honung och valnötter.

Tiramisù alla nutella – Krämig italiensk dessert med klassikern nutella.

Pris: 249 kr/person.
Visa mer

Spisen

Kiliansgatan 15, Lund, Centrum
 Våra öppettider
Mitt i centrum ligger denna historiska Restaurang Spisen.

Spisen var en av de mest välkända restauranger i Lund och axlar därför ett tungt ansvar för dess historiska mark. Spisen har behållt delar av den atmosfär som anlades under 70-talet. Här intar Du god mat i en anrik och mysig lokal med vackra detaljer. En fullgod referenspunkt för en romantisk middag, men även affärsluncher, representationsmiddagar och ceremonier.

Du sitter bekvämt vid rejäla träbord. Utanför de höga fönstren kan du betrakta folket som passerar. Höj blicken mot takkronorna i takkupolerna eller vila blicken på vår stora vackra tavla som nästan täcker en hel vägg!

Hos oss är du som gäst alltid i centrum, vår servicenivå är hög med stor hjärtlighet och vänlighet!

Välkommen in till oss!
Visa mer

Viggo Restaurang & Bar

Bangatan 1, Lund, Centrum
 Våra öppettider
Välkomna till Viggo Restaurang & Bar!

Vi erbjuder mat lagad med kärlek i en trevlig miljö.
Hos oss får du en härlig upplevelse och den personliga servicen tillsammans med vällagad mat är viktiga ingredienser hos oss. Vi gör allt för att du som gäst skall trivas!

Varmt välkomna!
Visa mer

Viggos The Bar

Mårtenstorget 9, Lund, Centrum
 Våra öppettider
Välkomna till Viggos The Bar!

Vi erbjuder mat lagad med kärlek i en trevlig miljö.
Hos oss får du en härlig upplevelse och den personliga servicen tillsammans med vällagad mat är viktiga ingredienser hos oss. Vi gör allt för att du som gäst skall trivas!

Varmt välkomna!
Visa mer