restauranger med festvåning i Lund

Glorias Sportsbar

St Petrikyrkog. 9, Lund, Centrum
 Våra öppettider
Varmt välkommen till Lunds enda riktiga sportsbar!

Vi har allt för dig som gillar god mat och sport!
Vi serverar er en all American menu, vi har 4 st barer med Lunds bredaste ölsortiment och även ett bra utbud på whiskey. Vi visar all världens sport på storbildstv, har en stor och supermysig uteservering där vi även vid passande väderlek har tv så du kan följa dina favoritevenemang utomhus och samtidigt avnjuta mat och dryck. Vi har en festvåning i klassisk Bostonstil, vi kan lyssna till livemusik på torsdagar - och dessutom har vi en av Lunds populäraste nattklubbar på fredagar och lördagar med fri entré!

Vi hälsar er välkomna!

Josef med personal
Visa mer

Kryddhyllan Ideon

Ole Römers v. 16, Lund, Centrum
 Våra öppettider
Besök vår nya moderna hemsida www.ideon-restaurang.se

Vår ambition är att du skall få en totalupplevelse när du kliver in i våra lokaler. Maten, drycken, serveringen samt bemötandet skall gå hand i hand. Det är viktigt för oss att du som gäst får den känslan.

I köket har vi komponerat en meny som vi hoppas tilltalar dig lika mycket som oss. Vikten i matlagningen är balansen i anrättningen som serveras, varför vi vill presentera rena, enkla smaker samt en smakfull presentation och med många influenser från världens alla hörn

För oss, som krögare är det viktigt att vara lyhörd och alltid sträva för att förnya och förädla vår verksamhet i hopp om att vara en uppskattad restaurang med ambitioner långt över din förväntan när du kliver in genom dörren.

Vi har en festvåning som vi hyr ut för, speciella tillfällen som, firmafest, skolavslutningar, bröllop etc.

Vårt företag har även catering dagligen, vi erbjuder er kunder flera alternativ som passar ert önskemål

Besök vår nya moderna hemsida www.ideon-restaurang.se
Varmt välkommna till oss på Kryddhyllan!
Visa mer

Redfellas Lund

Lilla fiskaregatan 8A, Lund, Centrum
 Våra öppettider
Redfellas är Goodfellas och vi erbjuder våra kunder bara det bästa av det bästa. Vår mat och dryck är av hög kvalitet och serveras i miljövänliga salladsskålar.
Vi tar ansvar och eliminerar alla onödiga fetter, GMO och konstgjorda ingredienser när det är möjligt och strävar efter att erbjuda färska och hälsosamma ingredienser som våra kunder mår bra av.
Visa mer