restauranger i Karlstad

Banque Bistro & Bar

Tingvallagatan 13, Karlstad, City
 Öppnar 10:00
Arkitekten Ernst Stenhammar ritade detta ståtliga bankpalats i nationalromantisk stil som sedan 1908 kröner Stora Torgets södra långsida. De kulturhistoriskt värdefulla lokalerna innefattar en jugendinspirerad inredning med bland annat västkustgranit, väggpaneler i mahogny och ett pampigt, brant sadeltak.
Sedan hösten 2016 har denna imponerande miljö åter fått komma till sin rätt i form av Banque, vår exklusiva bistro och bar som bjuder in till fine dining och konferens.
Visa mer

Capiscum Catering

Knud Dahls väg, Karlstad, City
 Öppnar 11:30
Tanken bakom Capiscum Catering och festvåning är att kunna erbjuda inte bara mat, utan ett helt koncept där såväl gäster som värd/värdinna skall kunna se fram emot en avspänd och nyskapande måltid utan hets, stress och vardagens bestyr i köket.

I vårt koncept finns inte bara smakintryck från hela världen, utan vi kompletterar detta med råd om dryck och kompletterande tillbehör.

Vi kan erbjuda våra kunder gedigen kunskap med välutbildade kockar och festarrangörer med vana vid stora tillställningar.
Vi ordnar företagsarrangemang men också privata fester som bröllop, högtidsdagar, andra stora fester, allt från fem- rätters menyer till varmrätter och välkomponerade och välsmakande bufféer.

Vi bistår även med uthyrning av dukar, servetter, porslin, glas, bestick och ordnar också serveringspersonal o bartender om Du önskar- allt för att Du skall slippa stressen inför Din fest.

Vår festvåning har 150 sittplatser och en vacker utemiljö, välkommna att ringa för priser, visning och all annan konsultation angående Er fest.
Visa mer