restauranger med catering i Helsingborg

Café Viva

Södra Storgatan 6, Helsingborg, City
 Våra öppettider
Välkommen till vår mysiga miljö där du känner dig som hemma. Café Viva är känt för sin utsökta meny och läckra kaffe specialiteter.
Café Viva är platsen där du kan äta brunch och läsa dagstidningar, gå på lunch och äta en läcker smörgås eller sallad, njuta av en kopp kaffe i trevlig miljö. Eller varför inte njuta av en läcker stek och glas vin på kvällen.

Kaffe odlas i princip på samma sätt världen över eftersom den kräver vissa speciella förhållanden. Dock varierar tillvägagångssättet lite beroende på art, ekonomi, och geografiska förhållanden. Generellt odlas kaffe på höjder mellan 500 till 1500 meter. De bästa bönorna växer på 1700 respektive 2000 meters höjd.

Vi är stolta att presentera vårt nya brygg- och espressokaffe. Bryggkaffet är vårt egenrostade, ekologiska och fairtrade märkta kaffe. Kaffebönorna odlas på 1800 meters höjd i Colombia. Kaffet har en fyllighet och frisk smak med en liten touch av syrlighet. Espressokaffet kommer direkt från espressons land – Italien. Kaffet är en krämig, fyllig espresso med en syrlig touch, precis som en espresso ska smaka!

Café Viva, som kaffe ska smaka!
Visa mer

Olsons Skafferi

Mariagatan 6, Helsingborg, City
 Våra öppettider
Med hjärtat i det italienska köket kompromissar vi aldrig med råvarornas kvalité eller den kärlek våra kockar lägger ner vid tillagningen.
Våra rätter som antipasto, pasta, risotto, Italien inspirerade kött- och fiskrätter och tiramisu är bara en del av vårt stora utbud.
Varmt välkommen in för lunch, catering, eller en trevlig måltid på vår italienska restaurang mitt i centrala Helsingborg!
Visa mer

Restaurang Nya köket

Garnisonsgatan 1, Helsingborg, City
 Våra öppettider
Vi ligger centralt på Berga i Helsingborg. Här serverar vi dagligen en mycket prisvärd lunchbuffé.
Buffén består av äkta husmanskost, pizzabuffé, salladsbuffé med stor variation och husets soppa.

Varje dag kan du äta så mycket du orkar för endast 99:- inkl. måltidsdryck och dessutom bjuder vi alltid på kaffe & kaka efter maten.

Varmt välkommen in i vår fina miljö med kollegor, vänner eller familj, vi gör allt för att få dig att trivas!
Visa mer

Vibes Poké Bar

Mariagatan 2, Helsingborg, City
 Våra öppettider
Californian soul, Hawaiian taste!
Fresh - Healthy - Tasty

Hawaii möter California i denna mysiga miljö på Mariatorget i Helsingborg!
Vi serverar poké bowls med sushi ris som bas.
Fräsch och lätt mat som tillfredställer, både mage och ögon.

Välkomna in!
Visa mer