restauranger med brunch i Helsingborg

Café Viva

Södra Storgatan 6, Helsingborg, City
 Öppnar 11:00
Välkommen till vår mysiga miljö där du känner dig som hemma. Café Viva är känt för sin utsökta meny och läckra kaffe specialiteter.
Café Viva är platsen där du kan äta brunch och läsa dagstidningar, gå på lunch och äta en läcker smörgås eller sallad, njuta av en kopp kaffe i trevlig miljö. Eller varför inte njuta av en läcker stek och glas vin på kvällen.

Kaffe odlas i princip på samma sätt världen över eftersom den kräver vissa speciella förhållanden. Dock varierar tillvägagångssättet lite beroende på art, ekonomi, och geografiska förhållanden. Generellt odlas kaffe på höjder mellan 500 till 1500 meter. De bästa bönorna växer på 1700 respektive 2000 meters höjd.

Vi är stolta att presentera vårt nya brygg- och espressokaffe. Bryggkaffet är vårt egenrostade, ekologiska och fairtrade märkta kaffe. Kaffebönorna odlas på 1800 meters höjd i Colombia. Kaffet har en fyllighet och frisk smak med en liten touch av syrlighet. Espressokaffet kommer direkt från espressons land – Italien. Kaffet är en krämig, fyllig espresso med en syrlig touch, precis som en espresso ska smaka!

Café Viva, som kaffe ska smaka!
Visa mer