restauranger med middag i Göteborg, Västra Frölunda / Askim

Hovås Golfkrog

Golfbanevägen, Hovås, Västra Frölunda / Askim
 Stängt för dagen
EN KLASSIKER MED GAMLA ANOR

Vi är belägna i vackra Hovås strax söder om Göteborg, grannar med havet och Sveriges mesta anrika golfbana. Våra goda luncher serverar vi dagligen och ända sedan Leif Mannerström först tog över golfkrogen på 60-talet, har lunch på Hovås Golfkrog varit en mycket omtyckt klassiker bland Göteborgs lunchgäster. Det är en sällsam känsla att äta lunch med havet och det gröna gräset i förgrunden. Här kan du också njuta av en god middag eller bara sjunka ned i vår sköna lounge bar för en förfriskning.

Vi har över 30 års erfarenhet att skapa allehanda upplevelser och Hovås Golfkrog är en av de restauranger som ansvarar för kommunens representation. Du kan med varm hand överlåta åt oss att fixa catering till ditt event, arrangera fester, middagar, bröllop och företagsarrangemang. Självklart är vi miljöcertifierade.

Varmt välkommen till oss önskar Joel & Kristoffer med personal!
Önskar du få vår lunchmeny till din e-post? Anmäl dig på lunchfliken
Visa mer

Viking Kök Bar & Pizzeria

Axel Dalhströmstorg 3, Göteborg, Västra Frölunda / Askim
 Öppet
På Viking möts du av vällagade mat och husmanskost.
Du avnjuter din måltid i en stillsam och mysig restaurangmiljö med uteservering.
Vi serverar våra maträtter och pizzor m.m från en varierad meny och erbjuder dagens lunch på vardagar samt a´la carte både vardagar och helger.
Behöver du mat till någon form av event? Vi hjälper dig gärna, vi har lång erfarenhet av catering.

Viking Kök Bar & Pizzeria hittar du på Axel Dahlströms torg precis brevid ”Marmorintarsia”, den kända konstväggen av 60-tal marmors plattor från olika delar av världen. Det tog konstnären Endre Nemes 7500 timmar att skapa väggen och den har funnits på torget sedan 1955.

Varmt välkomna till oss på Viking Kök Bar & Pizzeria!!
Visa mer