restauranger med middag i Göteborg, Vasastan

Indian Barbeque

Kapellplatsen 1C, Göteborg, Vasastan
 Öppet
BÄSTA INDISKA RESTAURANGEN I GÖTEBORG

Vår målsättning är att introducera Er på en kulinarisk resa genom Indien. Från Norr till Söder från Väst till Öst i detta spännade gastronomiska land.

Kryddor, ingredienser och matens styrka varierar mycket beroende på vilken region i Indien man besöker. Vi vill här visa Er på några av de spännade smaker och variationer som landet har att erbjuda.

Vi arbetar med bra råvaror valda med omsorg och tillverkar dessutom de flesta av våra kryddblandningar genom att rosta, mala och blanda dessa så att de får den karaktär vi önskar och som skall prägla den autentiska Indiska mat vi serverar.

Välkomna till bords !

Personalen på Indian Barbeque
Visa mer

Julias Restaurang

Vasagatan 32, Göteborg, Vasastan
 Öppet
Restaurang Julia´s är Vasastans gemytliga kvarterskrog, som är känd för sina härliga crosskitchen smaker och dofter långt utanför stadsdelen.

Restaurangen ger en ny dimension till Göteborgs krogliv. Här, en halvtrappa ner i ett av stadens bäst placerade hus från 1800 talet, trivs lokala stamgäster med andra göteborgare och turister från när och fjärran.
Visa mer

NOBA Nordic Bar/Gastro

Viktoriagatan 1a, Göteborg, Vasastan
 Öppnar 16:00
I Nobas anrika lokaler på Viktoriagatan finner du ölsorter från hela Norden och mat från lokala producenter.
Avnjut mat och dryck i matsalen, loungen, baren eller på den trevliga VIP-hyllan. Vår uteservering är öppen från april till oktober. Där kan du sitta under bar himmel eller för lite kallare dagar, inglasad med värmeelement.
Håll utkik på vår nya öl på appen UNTAPPD!

Varmt välkomna!
Visa mer

Restaurang KG Källare

Karl Gustavsgatan 56, Göteborg, Vasastan
 Öppet
Hej och välkomna till KG Källare.

KG Källare är en restaurang som har lunchbuffé med husmanskost och asiatiska rätter alla vardagar mellan 11-15.
På kvällen har vi a la carte rätter samt asiatiska rätter, antingen för att äta på plats eller ta med hem och vi har även fullständiga rättigheter.
Ni kan även boka bord för större tillställningar t ex födelsedagar, företagsevent mm. Vår restaurang rymmer ca 100 platser.
Restaurangen ligger vid Landala torg och Ni tar Er hit via spårvagnarna 7, 10 eller bussarna 16 och 19.

Varmt välkomna

önskar KG Källare
Visa mer