restauranger med catering i Göteborg

Amica Nordstan

Östra hamngatan 24, Göteborg, Centralen / Stampen
 Våra öppettider
Välkommen till Restaurang Amica Nordstan! Självklart är det Svensk husmanskost som står i centrum hos oss. Menyer som är varierade, hemlagade och nyttiga. Mat som ger dig energi till hela dagen. Alla rätter finns naturligtvis också som Take Away. I lunchen ingår bröd, smör, sallad och kaffe.

Dags för kundmöte, personalfest eller privat fest? Vänd dig till oss. Vi jobbar varje dag med catering och kan hjälpa dig med ett riktigt lyckat evenemang – litet som stort kan ta upp till 300 personer.
Visa mer

bEAT Restaurant

Åvägen 24, Göteborg, Södravägen / Korsvägen
 Våra öppettider
Sedan 2004 har bEAT Restaurant varit verksamt i Brewhouse, Apotekarnes gamla vattenfabrik, ett stenkast från Scandinavium vid Mölndalsån.

Vi serverar vällagad mat med bra råvaror från det svenska köket, med inspiration utifrån, som inte är svår att tycka om. Dagens lunch serveras mellan 11:00 och 14:00 där vi erbjuder två olika rätter samt ett vegetariskt alternativ. Förutom detta kan vi ta emot större sällskap för middagar, fester, mässor etcetera och vi lagar gärna catering (se vår inspirationsmeny för catering under fliken) om detta efterfrågas. Kom in och prata med oss, ring eller skicka ett mail om ni undrar över någonting så hjälper vi er gärna!


Varmt välkomna önskar personalen på bEAT!
Visa mer
Restaurangbild för Brasiliansk Restaurang Marco Zero

Brasiliansk Restaurang Marco Zero

Skanstorget 9, Göteborg, Majorna / Linnéstaden / Haga
 Våra öppettider
Kära gäster!
-----------------------------------------------------------------------------------
Brasiliansk restaurang i Göteborg. Här serverar vi typiska maträtter från olika städer i Brasilien, goda brasilianska tapas och förstås många kalla drinkar, som t.ex. vår älskade caipirinha.
Här serverar vi mat med kvalité och kärlek, med de bästa råvaror och den speciella smaken från vår hemstad, i en lugn miljö och trevlig stämning.
Hos oss kan du ta med familjen, vännerna eller dina nära och kära för att fira en födelsedag, njuta av en god lunch eller middag, koppla av på after work, lyssna på brasiliansk musik och även göra din egen fest. Vi har catering, karaoke, live musik och även samba show för att göra den bästa festen!
Följ med oss till en tropisk resa i mitten vid Skanstorget.

Välkomna!

Följ oss på facebook! Restaurang Marco Zero
Visa mer

Coop Kök & Café Bäckebol

Transportgatan 19, Hisings Backa, Hisingen
 Våra öppettider
Vi vill passa på och tacka för allt beröm vi har fått för vår fina och stora salladsbar.
Salladsbuffén ingår alltid när du köper varm mat hos oss!
Hos Coop Bäckebol Kök och Café kan du köpa vår smörgåstårta, som fick BÄST I TEST HOS GP (12 Maj 2016) vi har även kakor, bullar och bakverk.
Känner du för en god och vällagad lunch eller en hamburgare från vår lunch a la carte serverar vi även det.
Är du stressad tillbaka till jobbet finns mat för avhämtning.
Vi lagar gärna vår mat från grunden och serverar flera variationer på dagens lunch med husmanskaraktär. Vi har även vegetariska och salladsalternativ.
Vi är lätta att nå och våra parkeringsmöjligheter är nästan obegränsade.

Ska du ha fest eller något annat event kan du beställa festmaten hos oss.
Maten kommer tjusigt garnerad på plastfat som är lätt att ställa fram på bordet.
Beställ genom att ringa oss på tel. 010-7415988, eller för din bekvämlighet kan du även beställa online här på vår hemsida se, catering/festmat.
Din beställning vill vi ha senast 3 vardagar innan leverans.

Vår restaurang har en stor fri parkering precis utanför restaurangen så det är inga problem att parkera bussar och dylikt.
Det underlättar självklart att vi har E6:an precis utanför.
Självfallet får du som är medlem ta del av våra extra förmånliga medlemspriser och poäng på alla inköp!

Varmt välkomna önskar Personalen!
Visa mer

Doris

Ruskvädersgatan 14, Göteborg, Hisingen
 Våra öppettider
Välkommen till Restaurang Doris - en liten och trivsam restaurang. Självklart är det dagens lunch som står i centrum hos oss. Menyer som är varierade, vällagade och nyttiga. Mat som ger dig energi till hela dagen. Alla rätter finns naturligtvis också som Take Away.

Dags för kundmöte, personalfest eller privat fest? Vänd dig till oss. Vi jobbar varje dag med catering och kan hjälpa dig med ett riktigt lyckat evenemang – litet som stort.

Temadagar - under några dagar bjuder vi på smakupplevelser utöver det vanliga. Vi lagar under dessa dagar en speciell rätt som har koppling till temat. Kul tycker vi!

Fazer Restaurangkort - ansök i restaurangen! Kortet kan användas på ett sextiotal försäljningsställen som drivs av Fazer Food Services AB. Det ger dig en kostnadsfri kredit till månadsskiftet.
Visa mer

Hovås Golfkrog

Golfbanevägen, Hovås, Västra Frölunda / Askim
 Våra öppettider
EN KLASSIKER MED GAMLA ANOR

Vi är belägna i vackra Hovås strax söder om Göteborg, grannar med havet och Sveriges mesta anrika golfbana. Våra goda luncher serverar vi dagligen och ända sedan Leif Mannerström först tog över golfkrogen på 60-talet, har lunch på Hovås Golfkrog varit en mycket omtyckt klassiker bland Göteborgs lunchgäster. Det är en sällsam känsla att äta lunch med havet och det gröna gräset i förgrunden. Här kan du också njuta av en god middag eller bara sjunka ned i vår sköna lounge bar för en förfriskning.

Vi har över 30 års erfarenhet att skapa allehanda upplevelser och Hovås Golfkrog är en av de restauranger som ansvarar för kommunens representation. Du kan med varm hand överlåta åt oss att fixa catering till ditt event, arrangera fester, middagar, bröllop och företagsarrangemang. Självklart är vi miljöcertifierade.

Varmt välkommen till oss önskar Joel & Kristoffer med personal!
Önskar du få vår lunchmeny till din e-post? Anmäl dig på lunchfliken
Visa mer

Kåges Hörna & Kågebaren

Stora Saluhallen, Göteborg, Inom Vallgraven
 Våra öppettider
Välkomna till den anrika Saluhallen. I mitten av detta gastronomiska mattempel håller vi till på Kåges Hörna och Kågebaren. Vi har en bred meny med inriktning på husmanskost fast även pastasallader och lite lättare rätter, mycket fisk. Kåges Hörna består av en u-formad bar med 30 platser och runt hörnet ligger Kågebaren där vi har "take away".

Vårt motto är att servera vällagad näringsrik mat till rimliga priser och med snabb service. Vi försöker också att göra våra inköp lokalt "borta bra fast nära bäst" som en del av vårt miljöengagemang.

Varmt välkomna

David & Daniel med personal
Visa mer

Le Baron

Skåneg. 39, Göteborg, Södravägen / Korsvägen
 Våra öppettider
Välkommen till Le Baron Restaurang & Pizzeria!
Vi serverar äkta libanesisk mat!
Hos oss kan ni även beställa catering för alla tillfällen!
Visa mer

Pekkas Restaurang

J A Wettergrens gata 5, Göteborg, Västra Frölunda / Askim
 Våra öppettider
SOMMARSTÄNGT VECKA 30 & 31 - VÄLKOMMEN TILLBAKA DEN 8:E AUGUSTI

VARMT VÄLKOMMEN TILL PEKKAS!
I 30 år har vi serverat vällagad och närande husmanskost här vid den norra infarten till Högsbo industriområde, nära till såväl företagen här som till stadsdelarna Högsbo, Flatås och Kaverös.

Våra öppettider är måndag - fredag 10.00 - 14.00.
Lunch 80 kr serveras 10.00- 14.00.
Vi erbjuder varje vecka ett GI-vänligt alternativ.

Med nära till både företag i Högsbo industriområde och till bostadsområdena kring Flatås, Marklandsgatan och Axel Dahlströms torg finns sedan många år Pekkas.

Goda kommunikationer, parkeringsmöjligheter och mysiga lokaler och vi har lång vana vid fester och bröllop.

Väl mött hos Pekkas!

-------------------------------
TEL : 031-45 84 90
Visa mer

Piccola Italia

Nordenskiöldsgatan 21, Göteborg, Majorna / Linnéstaden / Haga
 Våra öppettider
Välkommen till restaurang Piccola Italia i hjärtat av Linnéstaden.

Här avnjuter ni vällagad mat med förstklassiga råvaror gjord från grunden med de äkta smakerna från Italien.
Vi har även glutenfri pizza och pasta samt fullkornspasta.
Har du inte tid att slå dig ner erbjuder vi takeaway.

Catering till både privata och företagsevent för alla tillfällen ordnar vi gärna och skräddarsyr maten precis som ni önskar
och vi anordnar även matlagningskurser.
Vi vill kunna erbjuda mycket och samtidigt hålla en hög kvalitet och hoppas att ni ska känna er hemma här på ”Lilla Italien”

Till Piccola Italia hälsar vi alla varmt välkomna för en gastronomisk matupplevelse.

Benvenuto!
Visa mer

Restaurang Lobben

Töpelsgatan 7, Göteborg, Södravägen / Korsvägen
 Våra öppettider
Ingen information tillgänglig
Visa mer

Restaurang Läppstiftet

Lilla Bommen 1, Göteborg, Lilla bommen / Holmen
 Våra öppettider
Vår inriktning är svensk husmanskost med det lilla extra. I restaurangen serverar vi dagligen tre olika lunchrätter, alltid med ett vegetariskt alternativ. En halv trappa ner har vi vårt café med ett stort utbud av smörgåsar, yoghurt, juice, smoothies, frukt, bakverk och godis. I caféet finner du under lunchtid vår salladsbuffé uppdukad med runt 30 olika tillbehör. Vi erbjuder naturligtvis även kaffe från vår duktiga Barista.

Vi på Restaurang Läppstiftet har lång erfarenhet av att arrangera olika typer av event och fester. Våra härliga ljusa lokaler går utmärkt att boka för middag, fest eller mingel för ditt sällskap, antingen i vårt atrium som rymmer 400 gäster och har 40 meter i takhöjd eller i vår profillokal Utkiken, 87 meter över älven med en underbar utsikt över hamninloppet. Vi erbjuder även matlagningskvällar där deltagarna under avslappnade former handleds av våra duktiga kockar och avslutas med att den komponerade middagen avnjuts tillsammans.

Restaurang Läppstiftet ordnar catering i stort sett dygnet runt, året om, vart som helst. Vi erbjuder catering av middag, buffé, lunch, affärslunch, sallad, smörgåsar och fika.

Du hittar oss på Lilla Bommen i centrala Göteborg.

Varmt välkommen!
Visa mer

River Restaurant

Dockpiren Eriksberg, Göteborg, Hisingen
 Våra öppettider
Här sitter du bokstavligen mitt i det sjöhistoriska Göteborg.

River Restaurant On The Pier är en unik attraktion i Göteborgs restaurangvärld. Med hela centrala Göteborg och livet i hamnen i fonden bjuder vi dig på en upplevelse för alla sinnen.

Vi hoppas att den betagande utsikten över Göta Älv och miljön här hos oss får dig att njuta lite extra av ditt besök. Till oss ska du alltid känna dig välkommen!
Visa mer

Saray

Alekärrsgatan 8-10, Göteborg, Gamlestaden
 Våra öppettider
I vår nyrenoverade restaurang i Gamlestan serverar vi turkisk mat i olika former, bland annat turkiska pizzor och olika turkiska delikatesser. Vi har ett öppet kök där vi lagar mat på kolgrillen, prova gärna till exempel våra specialiteter som lammfärsspett, kycklingfiléspett, oxfilé eller entrecote.

Vid lunch finns även svensk husmanskost på menyn och vi serverar alltid nybakat bröd. Du kan också välja från ett brett utbud från salladsbuffén.

Dessutom serverar vi även frukost för dig som är morgonpigg!

Varmt välkommen!
Visa mer

STARS AND STRIPES

Klangfärgsgatan 3, Västra Frölunda, Västra Frölunda / Askim
 Våra öppettider
Stars and Stripes i Västra Frölunda med lunch, a´la carte, äventyrsgolf och shuffleboard.
Är det dags för möhippa, svensexa eller firmafest?
Närmar sig barnens födelsedag eller något annat som ska firas?
Vi är experter på event för grupper och sällskap.
Vi hjälper dig gärna att skapa en dag eller kväll som ni sent ska glömma.

Välkommen hit, känn dig som hemma!
Visa mer

Tabla Restaurang & Café

Södra vägen 54, Göteborg, Södravägen / Korsvägen
 Våra öppettider
BÄSTE GÄST
Vår ambition är att du skall få en totalupplevelse när du kliver in i våra lokaler. Maten, drycken, serveringen samt bemötandet skall gå hand i hand. Det är viktigt för oss att du som gäst får den känslan från att du kommer tills du går.

I köket, har jag Johan med min köksstab, komponerat en meny som vi hoppas tilltalar dig lika mycket som oss. Vikten i matlagningen är balansen i anrättningen som serveras, varför vi vill presentera rena, enkla smaker samt en smakfull presentation och med många influenser från världens alla hörn.

I matsalen har Kim vår Restaurangchef med personal berikat vårt sortiment med drycker som passar alla smaker och plånböcker. Kombinationen mat och dryck är spännande och otroligt viktig.


Varmt Välkommen!
Visa mer

The Golden Days

Södra Hamngatan 31, Göteborg, Inom Vallgraven
 Våra öppettider
Välkommen till en genuin engelsk pub i centrala Göteborg.
Golden Days har ett av Göteborgs bästa öl- och whiskeysortiment. Vi har över 100 olika ölsorter och fler än 450 whiskeysorter.
Vi anordnar provningar som passar bra i samband med kundaktiviteter, konferenser, kick-off, personalfest mm.
På vår menyn hittar du såväl internationella rätter som svensk husmanskost.
Vi erbjuder dessutom catering, allt från lilla arbetslunchen till stora bröllopet!

VARMT VÄLKOMNA!! A WARM WELCOME TO ALL OF YOU!!
Visa mer