restauranger med middag i Eskilstuna

Akropolis

Fristadstorget 1, Eskilstuna, City
 Öppnar 11:00
* KVALITETSKROGEN *

NU HAR VI NY VINLISTA!

Våra pizzor är stenugnsbakade!

Vår matfilosofi har alltid varit att ha bra råvaror.
Vi gör våran egen bearnaisesås, alla andra såser och kryddsmör från grunden med omsorg.
Vi har alltid hemlagat potatismos till våra mosrätter t.ex plankstek, fiskplanka och gratinerad gösfilé.

Sedan 1983 har det varit en och samma ägare.

Våran önskan är att du, gammal som ung ska känna dig välkommen till oss på Akropolis.
Visa mer

Bamboo City

Fristadstorget 7, Eskilstuna, City
 Öppnar 11:00
Välkommen till oss på Bamboo City Mongolian BBQ. Vi befinner oss på Fridstadstorget i Eskilstuna. Vi erbjuder en enorm bufffé där du garanterat alltid lämnar oss proppmätt. Vi serverar 10 olika rätter, det ingår självklart dryck, bröd, smör, sallad, frukt, kaffe, friterad banan och glass! Efter klockan 16.00 serverar vi Mongolisk Barbeque som kvällsbuffé.
Visa mer

Bistro

J A Selanders Gata 3, Eskilstuna, City
 Våra öppettider
Från det klassiska köket på Bistro serverar vi favoriträtter från Italien & Frankrike. Helgnöjet riktar sig mot den lite äldre publiken!
Varmt välkommen!

Vilka är vi?

Vi älskar god mat och glada människor, detta brukar gå hand i hand.
Därför serverar vi ett urval av olika rätter som vi älskar, både stort och smått och oavsett varifrån i världen inspirationen kommer. Vi kallar det mångfald!

Bistro betyder små rätter som ger stort nöje när man är lagom hungrig. Bistro betyder också trivsel, vänlig atmosfär, vin på glas, en öl och en liten dessert efter maten. Som avslutning kaffe och avec (pricken över i på franska).
Visa mer

La Carne

J A Selanders gata 3, Eskilstuna, City
 Våra öppettider
La Carne är en restaurang med inslag från Sydamerika. Vi försöker vara autentiska i smaker och upplevelse men med vår egen twist. Det innebär bland annat att menyn innehåller hetta, passion, kärlek och fantasi. I Sydamerika fastnar man främst för kärleken runt matbordet. Spännande smaker och rätter som delas och skapar en gemenskap. En upplevelse som berör alla sinnen, något vi vill att våra gäster ska känna när dem besöker oss.

Här får maten stå i centrum!
Här är alla välkomna till en mysig och avslappnad miljö!

Bienvenido!
Visa mer

Meze Lounge

Drottninggatan 9, Eskilstuna, City
 Öppnar 11:00
Hos oss är köket hjärtat av restaurangen och inrymmer många viktiga aktörer.
Maträtterna är inga hastverk utan tillagas med mycket omsorg,
kärlek och glädje.
Här på Meze Lounge strävar vi alla efter att ge Dig som gäst det allra bästa inom libanesisk mat och dryck!

Hjärtligt Välkomna!
Visa mer

Restaurang Kalas

Kyrkogatan 6, Eskilstuna, City
 Öppnar 17:00
KALAS! En restaurang i Eskilstuna.

Vi bjuder på vällagad mat och en spännande meny för dig som vill äta och dricka gott i goda vänners sällskap. KALAS är en avslappnad restaurang för dig som gillar klassiska rätter, pizza och pasta.

Varför inte testa några av våra smårätter?
Då får du fler smaker och upplevelser helt enkelt.
Visa mer

Restaurang Trädgårn

Drottninggatan 4, Eskilstuna, City
 Våra öppettider
Här kan du avnjuta en god middag med goda viner eller bara slinka in på en välblandad drink i en unik atmosfär.

Upplev en mötesplats med fantastisk atmosfär där vi erbjuder mat av hög kvalité
och en delibar som håller öppet hela kvällen.
Visa mer

Sundbyholms Slott

Sundbyholms slott, Eskilstuna, City
 Öppnar 12:00
Sundbyholms Slott är en resort vid Mälarens södra strand, cirka en mil norr om Eskilstuna och mitt emellan Stockholm, Örebro och Västerås. Här finner besökarna en stämningsfull restaurang, ett fyrstjärnigt hotell, stiliga festlokaler och välutrustade konferenslokaler. I denna slottsmiljö finns även Mälarens längsta naturliga sandstrand, Europas nordligaste bokskog, en prisbelönt marina och Sundbyholms travbana. Miljön känns igen från bland annat det TV4:a sända programmet "Bonde Söker Fru", där de inledande avsnitten har spelats in under tio års säsonger.

I menyer ovan kan du se både vår lunch och middagsmeny. Slottets stora afternoon tea är en härlig upplevelse, liksom de traditionella julborden med de dignande gotteborden. Som gäst bör man alltid förboka bord i restaurangen genom att ringa 016-428400 eller maila till info@sundbyholms-slott.se

Slottet har en av Eskilstunas största vinkällare med flera hundra olika årgångsviner och slottets egen sommelier väljer viner till vinpaketen med omsorg.

Kombinera gärna ett besök i restaurangen med en övernattning på det intilliggande hotellet och upplev en härlig frukost. Sundbyholms Slott erbjuder året runt romantiska weekendpaket där mat och logi har kombinerats. Utvalda helger erbjuds även temaweekends, såsom Champagneweekend och Vinprovningsweekend. Vissa helger erbjuds även mordskådespel till en trerätters middag, där gästerna interagerar med skådespelarna för att samla ledtrådar och lösa en mordgåta.

Hotellet består av 109 dubbelrum, varav 12 är lyxiga sviter med bubbelbadkar. Hotellets maximala kapacitet för övernattande gäster är 233 fasta bäddar. De minsta dubbelrummen är nyrenoverade och har oftast en strålande panoramautsikt över Mälaren, även om de storleksmässigt inte kan jämföra sig med sviterna.

På Sundbyholms Slott skapas minnen, oavsett om du besöker oss för konferens, weekend, fest eller bröllop. Varmt välkommen till denna vackra slottsmiljö!
Visa mer