Tillsammans för restaurangbranschen!

Till alla matälskare där ute, nu är det dags att gå samman! Covid-19 har slagit hårt mot restaurangbranschen och situationen är allvarlig. Många restauranger riskerar idag att stänga igen och personer riskerar sina arbeten. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Tillsammans för restaurangbranschen!

Till alla matälskare där ute, nu är det dags att gå samman och stötta restaurangbranschen. Vi ber dig, ta några sekunder och tänk på alla ögonblick som förgyllts av god mat, trevliga miljöer och fantastisk service.
Visst skulle du sakna det om det inte fanns kvar?

Covid-19 har slagit hårt mot restaurangbranschen och situationen är allvarlig. Många restauranger riskerar idag att stänga igen och personer riskerar sina arbeten. Du riskerar att förlora kvarterskrogen, stället där du alltid äter lunch och det där mysiga cafét på hörnet.

Självklart ska du fortsätta njuta av god mat!

Vi på Gastrogate vill uppmana dig som vill fortsätta att njuta av god mat och ett rikt restaurangutbud att göra det även i dessa tider. Är du frisk så boka ett bord, köp takeaway och njut av restaurangkänsla i vardagsrummet eller ta en drive thru på väg hem.

Hittar du ingen information hos din favoritrestaurang? Ta kontakt och fråga hur du kan stötta i dessa tider? Kanske erbjuder de matlådor för avhämtning eller någon annan passande lösning.

Tillsammans kan vi göra skillnad och tillsammans kan vi rädda restaurangsverige!