restauranger med middag i Borås

BARA

Hallbergsplatsen 2, Borås, Borås stad
 Öppet
Vi vet att nöjen, god mat och utvald dryck är grunden för ett bra hotell och en förutsättning för att fortsätta vara Borås naturliga samlingsplats. Unikt hos oss är att vi även kan servera mat inne i vårt dagspa Ciluette Cityspa. Perfekt för dig som önskar äta där i samband med behandling eller bara koppla av i vår relax.

I våra restauranger erbjuder vi mat- och dryckesupplevelser för alla tillfällen. Varför inte starta dagen med vår ekologiska frukostbuffé?
Planerar du bröllop eller något annat skoj att fira har du hamnat rätt. Vi fixar festen så du kan ta hand om gästen.

Restaurang BARA
BARA hälsade sina första gäster välkomna 1997. Idén var att skapa en plats för avkoppling, god mat, spännande drycker och en plats att mötas på
- ett vardagsrum, som hemma men här hos oss på Quality Hotel™ Grand Borås. Vi erbjuder allt från lunch, lättare smårätter och alá carte till härligt barhäng i en skön och trevlig miljö.

Grandór
Vår matsal, Grandór, har plats för 150 gäster och ligger på plan två med perfekt spanarläge över nya Pallashuset. Här börjar vi dagen med att duka upp hotellets ekologiska frukostbuffé för att sedan förbereda för dagens konferensluncher.

Längst in i Grandór går det att skärma av en del av matsalen för mer privata middagar. För större sällskap går det att boka hela Grandór med tillgång till både dansgolv och bar.

Hunting Club
Hunting Club har vi inrett som ett engelskt bibliotek. Den passar utmärkt för privata fester och avskilda middagar. Här finns plats för 60 gäster sittandes vid runda bord.
Det går även att beställa vårt stora runda bord som har plats för 22 gäster.

IVY — NIGHTCLUB
Quality Hotel Grand har i samarbete med Snowman Agency tagit fram en ny nattklubbsupplevelse i Borås. Vi har valt att kalla det IVY NIGHTCLUB. I samma takt som Borås utvecklas och blir allt mer attraktivt behövs det också en ny spännande nattklubbsupplevelse som håller yttersta klass. För den som är intresserad av musik i världsklass är Borås & IVY the place to be! Vi vågar lova en helhetsupplevelse med landets bästa DJs, event i topklass och andra spännande och nytänkande evenemang.

Mirza Sisic, Johan Skogsberg och Erik Skogsberg är tre boråsare med förkärlek till musik, nattliv och upplevelser. Killarna startade tillsammans musikagenturen Snowman Agency för tre år sedan. Snowman Agency besöker och arrangerar events på nattklubbar över hela norden och hämtar sin inspiration från Ibiza och Las Vegas.

Häng med på resan - PREMIÄR 27 Januari 2018
Visa mer

LunchEsset

Kornellgatan 2, Brämhult, Borås stad
 Öppet
Välkommen till Lunchesset, restaurangerna med Borås mest välsmakande lunch!
Ett koncept - nu Tre restauranger.
Våra restauranger hittar du på Kornellgatan 2 (Lages Motel), Pickesjövägen 2 (Hedin Bil) och Risängsgatan 6 (inne på Haléns)
Vi serverar dagligen god och vällagad lunch till ett bra pris och vet att bra råvaror är viktigt för att laga god mat, därför väljer vi alltid kvalitetsprodukter och gärna från lokala leverantörer i Sjuhärad.

Varför inte prova på och beställa catering till festen, studenten eller bröllopet?

Välkomna!
Visa mer

O´Learys Borås Central

Stationsgatan 16, Borås, Borås stad
 Öppet
O’Learys är den självklara mötesplatsen som erbjuder dig som gäst en unik kombination av känsla, bemötande, smaker och upplevelser. Vi som arbetar på O’Learys strävar alltid efter att möta dina förväntningar - oavsett om du besöker oss med vänner, familjen, affärsbekanta eller på egen hand.

På O´Learys Borås Centralstation erbjuder vi lunch tis-fre mellan kl.11-14.30 i form av tallriksservering. Priset är 99kr och då ingår även salladsbuffé med hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka. Det kommer att finnas fyra alternativ. Vi tar även bordbokning för lunchgäster.

Hos oss finns något för varje smak, vår a la' carte meny består av ett stort utbud av amerikanskinfluerad mat. Maten på O’Learys tillagas utifrån väl valda råvaror och serveras med hjärtlig service tillsammans med ett brett sortiment av drycker. Missa inte vår After work på fredagar med fina erbjudande!

Du som varit på O'Learys the No1 Sports Restaurant vet vad som händer när favoriterna gör mål. Den unika stämningen gör att allt fler blir stamgäster på allt fler O'Learys över hela världen.

Den avslappnande känslan. Blandningen av mat, dricka, sport och människor. Det innerliga och äkta. Den romantiska känslan. Det är vad som håller samman O’Learys.

Varmt välkomna!
Visa mer

Scandic Plaza

Allégatan 3, Borås, Borås stad
 Öppet
Välkommen till Plaza restaurang och bar!
Hos oss hittar du alltid något att äta och dricka oavsett om du kommer direkt från jobbet, efter en lång dags resa eller om du är på jakt efter en härlig middag!
Vi serverar allt från räkmackor och klassiker till 3-rätters menyer.
Den mysiga baren på entréplan ger en känsla av stadspuls. Här serverar våra bartenders läskande drinkar och goda tilltugg. Baren är en samlingsplats både för hotellets logigäster och Boråsarna.

www.scandichotels.se

Scandic Plaza
Visa mer