restauranger med middag i Borås

BARA

Hallbergsplatsen 2, Borås, Borås stad
 Öppet
Välkommen till Quality Hotel Grand Borås. Ett utmärkt val för både konferens och nöje i Borås och Västsverige med 158 moderna rum, nattklubb och en rymlig fest & konferensvåning. Vi är ett kontantfritt hotell.

300 meter från Borås centralstation, ett stenkast från Stora Torget och direkt vid ån Viskan väntar Quality Hotel Grand, Borås på dig. Vi är stolta över att vara ett så omtyckt hotell bland Boråsbor, affärsresenärer och turister. Det tror vi är tack vare vårt centrala läge i Borås, granne med vackra Stadsparken och med gångavstånd till hela stadskärnan. Andra saker som våra gäster brukar nämna som det bästa med Quality Hotel Grand, Borås är vår genomtänkta service och vår goda mat. Vad är viktigast för dig? Kom till oss och ta reda på det!

Påskerbjudande !
Ta med dig hela familjen på ett riktigt djungeläventyr!
BO & ZOO-PAKETET
Övernattning med frukostbuffé samt (en dagsentré) till Borås Djurpark, från 1129:-(1 vuxen +1 barn ) till 1650 :-( 2 vuxna 2 barn)
Övriga priser 1 vuxen 2 barn 1360 :- 2 vuxna 1 barn 1520 :- per rum och natt. Paketet gäller för upp till två vuxna och två barn (upp till 12 år) i extrasäng.
Erbjudandet gäller 3/4 t.o.m 13/4 2020
Boka på q.bokning.grand.boras@choice.se
033 799 00 19
Visa mer