Restauranger i Borås

Med Gastrogates smarta sökmotor hittar du enkelt till alla restauranger i Borås. Vi hjälper dig hitta rätt bland Borås restauranger för just din bästa smakupplevelse. Du kan enkelt jämföra menyer och läsa andras recensioner. Boka bord genast, låt dig inspireras eller tipsa andra om just ditt favoritkök. Med vår fleråriga och gedigna erfarenhet kan vi lova att du hittar den restaurang i Borås som passar just dig bäst.

restauranger i Borås

BARA

Hallbergsplatsen 2, Borås, Borås stad
 Stängt för dagen
Välkommen till Quality Hotel Grand Borås. Ett utmärkt val för både konferens och nöje i Borås och Västsverige med 158 moderna rum,och en rymlig fest & konferensvåning. Vi är ett kontantfritt hotell.

300 meter från Borås centralstation, ett stenkast från Stora Torget och direkt vid ån Viskan väntar Quality Hotel Grand, Borås på dig. Vi är stolta över att vara ett så omtyckt hotell bland Boråsbor, affärsresenärer och turister. Det tror vi är tack vare vårt centrala läge i Borås, granne med vackra Stadsparken och med gångavstånd till hela stadskärnan. Andra saker som våra gäster brukar nämna som det bästa med Quality Hotel Grand, Borås är vår genomtänkta service. Vad är viktigast för dig? Kom till oss och ta reda på det!

Just nu pågår en renovering av vår restaurang och konferensavdelning. Håll utkik under våren 2022 när vi beräknas öppna igen
Visa mer

Coop Kök & Café Borås

Enedalsgatan 10, Borås, Borås stad
 Stängt för dagen
Välkommen till Coop Kök & Café i Borås!
Här serveras både frukost och lunch i form av buffé.
På lunchen har vi dagens kött och fiskrätt och en fräsch salladsbuffé.


Varmt Välkomna till oss på en bit mat eller fika önskar personal!
Visa mer
Restaurangbild för Tonys Restaurang Borås

Tonys Restaurang Borås

Hestra ringväg, Borås, Borås stad
 Öppet
VÄRME, GEMENSKAP & GOD MAT

Burgare, kamben och sallader i trivsam, avkopplande miljö. Fullständiga rättigheter.

Varmt välkomna till TONYS Stenungsund!
Visa mer