restauranger med middag i Åland

Bastö Hotell & Stugby

Bastövägen 531, Pålsböle, Godby/Finström
 Våra öppettider
Bastö Hotell och Stugby kan erbjuda alla typer av besökare ett besök att minnas! Det ligger mitt på Åland i naturskön miljö! Om du vill bo nära naturen men ändå bekvämt, då vill vi varmt välkomna dig till vårt hotell och våra stugor! Hotellet är öppet året runt och det är ett perfekt alternativ om du vill uppleva Åland också under vintersäsongen. Under sommarsäsongen kan du hyra en av våra bekväma och populära timmerstugor eller trästugor.
Visa mer

Club Marin

Östra Hamnen, Mariehamn
 Våra öppettider
Vi välkomnar in sommaren till östra hamnens pärla, Club Marin. Restaurangen huserar hos MSF - Mariehamns Seglarförening r.f.

Välkommen att slå dig ner, njut av utsikten och människorna runt dig och jag hoppas du skall trivas i denna maritima miljö. Tanken med Club Marin är att det skall bjudas på enkel och prisvärd mat. Har man varit ute på sjön eller strosat runt på byn en hel dag vill man ha rejäl kost till ett vettigt pris.

Vi vill passa på att önska dig en trevlig vistelse hos oss, är du här lite längre passa på att hälsa på vår andra restaurang i Geta, Havsvidden.
Visa mer

Degersand Resort

Degersandsvägen 311, Åland, Eckerö
 Våra öppettider
Restaurang Q är ett omtyckt utflyktsmål för många, och är också hjärtat i Degersand resort. Vi erbjuder mat och bakverk som gör både magen och själen glada, och så långt det är möjligt använder vi ekologiskt odlade och närproducerade råvaror. Espressomaskinen gör att vi kan servera ditt favoritkaffe, och alla härliga bakverk lagar vi själva. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Kommer du med båt är du välkommen till vår gästhamn(60 9 25 N, 19,36,11 O) som ligger innanför Torpön och ca 350 meter från restaurangen.
Här kan du äta både lunch och middag från vår inspirerande meny, svalka dig med en god dryck eller unna dig en omsorgsfullt lagad kopp kaffe med hembakt kaka. Medan du sitter i lugn och ro på altanen kan barnen leka på den trevligt utrustade lekplatsen som ligger inom synhåll.

Varmt välkomna!
Visa mer

Dinos Bar och Grill

Strandgatan 12, Åland, Mariehamn
 Våra öppettider
Dino's är en populär kvarterskrog vid Lilla Torget i Mariehamn som drivs av krögaren Cia Borg. Dino's öppnade våren 2003 och håller öppet året runt.
I det gamla trähuset från 1860-talet finns en mysig restaurang med plats för 80
gäster och en rockbar med skön atmosfär och live rockband.

Sommartid är den stora uteserveringen med solterrass öppen. På utomhusscenen underhåller trubadurer varje kväll kl. 21-24. Intill scenen finns en skön lounge-avdelning med soffor, gasvärmare och filtar.

À la carte serveras alla kvällar och helger.
Bord bokas per telefon 018-13 939 eller e-post boka@dinosbar.com. Gäller bokningen samma dag rekommenderar vi att man ringer. För större sällskap på 10 personer eller fler kan vi erbjuda olika gruppmenyer.

I baren kan du ta en drink efter maten eller ta en helkväll med gänget och lyssna
på schysst rockmusik! På helgerna har vi liveband eller Rock DJ.
Vi kan ta emot sällskap upp till 120 personer. Lokalen passar utmärkt för t.ex. firmafest, kick-off, julfest, födelsedagsfest mm. Vi kan även erbjuda två mindre kabinetter för sällskap om 10-30 personer som vill sitta lite avskillt.

Dino's erbjuder catering och personaluthyrning. Obs! Ej under högsäsong.

På Dino's är det lätt att trivas om man gillar en skön mix av god mat, schyssta
priser, bra rockmusik, blandad publik och trevlig personal.

Åldersgräns 18 år - Fullständiga rättigheter.

Välkomna!
Visa mer

Metropol Kolgrill & Bar

Ålandsvägen 40, Mariehamn
 Våra öppettider
Välkomna till Metropol Kolgrill &bar


Vi erbjuder mat lagad med kärlek i en trevlig miljö.
Hos oss får du en härlig upplevelse och den personliga servicen tillsammans med vällagad mat är viktiga ingredienser hos oss. Vi gör allt för att du som gäst skall trivas!

Varmt välkomna!
Visa mer

Pub Niska

Sjökvarteret, Mariehamn
 Våra öppettider
Välkommen till Pub Niska!

Pub Niska är den kända åländska kocken Michael Björklunds eget restaurangkoncept. Pub Niska serverar plåtbröd, "åländsk pizza", av högklassiga råvaror. Vi kokar bl.a. vår egen tomatsås och toppar plåtbröden med långlagrad ost från ÅCA.

Pub Niskas första restaurang öppnades i Mariehamn, och vi finns nu på ett gäng olika orter runtom i Finland.

Varmt välkomna!
Visa mer

Restaurang Cikada

Norragatan 43, Åland, Mariehamn
 Våra öppettider
...ett stenkast från museifartyget Pommern. Vi serverar à la carte tillagade på lokala råvaror, med känsla och omtanke. I vår familjerestaurang finns en maträtt för alla. Under sommaren serverar vi dagsfärsk åländsk fisk som vi både röker och smörsteker. Vårt kött tar vi från den lokala slaktaren. På innergården finns även Ålands varmaste uteservering där vi serverar god mat och svalkande drycker. Vi serverar dagligen grupper och erbjuder en fin cateringmeny.

Varmt välkomna!
Visa mer

Restaurang F.P Von Knorring

Ångbåtsbron Östra hamnen, Åland, Mariehamn
 Våra öppettider
VÄLKOMMEN TILL RESTAURANG F.P. VON KNORRING!

God mat i marin miljö!

Vi har öppet alla dagar mellan april och september. Under vinterhalvåret driver vi bara beställningsverksamhet.

Vår specialitet är åländska flodkräftor från den 21 juli.
Visa mer

Restaurang Seagram

Lotuddsvägen 6, Åland, Föglö
 Våra öppettider
Restaurang Seagram är en skärgårdskrog som ligger i centrala Degerby på Föglö, Åland.

I restaurangen finns plats för 120 matgäster och vi har även en terrass med mycket god sjöutsikt som har plats för ytterligare 100 gäster.

Vi inriktar oss första hand på god service med hög kvalitet. Maten som serveras är väl tillagad från grunden med en fin fördelning av gammal och ny kokkonst. Skärgården har mycket att erbjuda, såsom fisk och kött i olika former, vilt, svamp och bär av alla de slag. Just därför kommer den närproducerade maten alltid i första hand.
Visa mer

Soltuna Restaurang och Café

Getabergsvägen, Åland, Geta
 Våra öppettider
Soltunas tradition har alltid varit att erbjuda rejäla portioner god mat till bra priser. Här kan du avnjuta din måltid med en utav de vackraste vyer som Åland kan erbjuda! Denna tradition bär vi vidare och önskar att detta är det intryck du bär med dig hem när du besökt oss, på toppen av Getabergen!

Välkommen till Soltuna Restaurang & Café!
Visa mer

Thai-Krogen

Långkallesgränd 1, Godby, Godby/Finström
 Våra öppettider
Tack för att du tittar in!

Vårt koncept är enkelt. Alla ska känna sig välkomna hos oss och hitta något som passar. Krogens matsedel består av mycket husmanskost och thai-rätter.
Vi influeras av Norden, Mexiko och Amerika i vår matlagning.
Ni kan välja att äta här eller ta med er maten. Vi gör även smörgåstårtor,pajer, tårtor mm .

Vill ni ha ett möte, kalas eller begravningskaffe hos oss ordnar vi det. Kontakta oss för mer information.
Under Januari och Februari kommer vi att ha stängt på helgen men undantag för större grupper som förhandsbokar och våra trubadur kvällar.

Välkomna önskar vi på Krogen.
Visa mer