restauranger med catering i Åland, Mariehamn

Bistro Avenue

Norra Esplanadgatan 2A, Mariehamn
 Öppet
Vi har gästspel med Lennart Borrwall den 17 och 18 maj menyn finns under fliken menyer!


Vi erbjuder lunch, middag och catering.
På sommaren så grillar vi utomhus när vädret tillåter.
I baren så har vi en liten deli med olika lufttorkade charkuterier, ostar från Herve Mons, olivoljor och vinäger samt lite annat smått och gott.
Vi lagar enkel och okomplicerad mat från grunden och serverar den med utvalda drycker.

Varmt välkomna önskar Kjell och Carolina med personal
Visa mer

Brasserie

Ångbåtsbryggan 2, Mariehamn
 Våra öppettider
Brasserie Ångbåtsbryggan med unik utsikt över vattnet i östra hamnen serverar både skaldjursplatå och det bästa grillen har att erbjuda! All mat tillagas i det öppna köket ute i matsalen där gästerna kan se på när kockarna arbetar. Grillen är murad av gammalt åländskt tegel och en stor del av inredningen bär på en historia. Både väggar och tak är gjorda av glas vilket ger en fantastisk atmosfär året om.
Visa mer

Mariepark Catering & Event

Möckelöbrinken 11, Mariehamn
 Våra öppettider
Mariepark är det ledande catering- och event företaget på Åland. Vi driver 5 restauranger i Mariehamn samt den 9-dagar långa festivalen Rockoff som varje år underhåller över 40000 gäster. Med över 20 års erfarenhet av catering och event från 50 - 5000 gäster har vi skapat den erfarenhet som krävs för de största utmaningarna inom branschen.Vi kan ordna allt från catering till konferenser och luncher till stora fester och bröllop. Kontakta oss så kan vi skräddarsy menyn och evenemanget just för dig!
Visa mer

Nordic Sushi

Styrmansgatan 4, Åland, Mariehamn
 Våra öppettider
Nordic Sushi har ett enkelt system där man själv väljer antal bitar - betalar - sedan plockar man valfria sorter från buffén. Det är en "flytande buffé" vilket menas att sorterna varierar efter åtgång. Det finns 12 sorter att välja på i buffén. Och buffén fylls alltid på vart efter!

Vid allergi/Vegetarian/vegan kan man beställa skilt vid kassan.

Är det någon i ditt sällskap som inte äter sushi kan vi enkelt fixa något annat, var inte rädd för att fråga!

För större hämtningar vill vi gärna att ni ringer in och beställer minst 1 timme före hämtning. Samma gäller partyplattor!

Varmt välkomna!
Visa mer

Pizza Diablo

Nygatan 3 , Mariehamn
 Öppnar 16:00
Stenugnsbakad pizza på färska råvaror.

Vi bakar alltid våra pizzor med färska råvaror och så långt de går använder vi åländska leverantörer och producenter.
Välkommen in till Diablo och sitt ner i våra fräscha lokaler och njut av en nybakad pizza. Vill ni hellre äta hemma så går det bra att ringa och förbeställa.
Visa mer

Restaurang Cikada

Norragatan 43, Åland, Mariehamn
 Öppnar 16:00
...ett stenkast från museifartyget Pommern. Vi serverar à la carte tillagade på lokala råvaror, med känsla och omtanke. I vår familjerestaurang finns en maträtt för alla. Under sommaren serverar vi dagsfärsk åländsk fisk som vi både röker och smörsteker. Vårt kött tar vi från den lokala slaktaren. På innergården finns även Ålands varmaste uteservering där vi serverar god mat och svalkande drycker. Vi serverar dagligen grupper och erbjuder en fin cateringmeny.

Varmt välkomna!
Visa mer