restauranger med café i Åland

Bistro Koppargrytan

Sparvägen 1, Jomala, Mariehamn
 Våra öppettider
Pizza, mat och café, allt på samma plats!

Bra mat till bra pris - det är vårt motto på Bistro Koppargrytan! Den familjära atmosfären bjuder in såväl barn som äldre, business som grovjobbare. Lunch, middag, pizza och hamburgare är vad vi erbjuder till den hungriga.

Varmt välkommen in!
Visa mer

Degersand Resort

Degersandsvägen 311, Åland, Eckerö
 Våra öppettider
Restaurang Q är ett omtyckt utflyktsmål för många, och är också hjärtat i Degersand resort. Vi erbjuder mat och bakverk som gör både magen och själen glada, och så långt det är möjligt använder vi ekologiskt odlade och närproducerade råvaror. Espressomaskinen gör att vi kan servera ditt favoritkaffe, och alla härliga bakverk lagar vi själva. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Kommer du med båt är du välkommen till vår gästhamn(60 9 25 N, 19,36,11 O) som ligger innanför Torpön och ca 350 meter från restaurangen.
Här kan du äta både lunch och middag från vår inspirerande meny, svalka dig med en god dryck eller unna dig en omsorgsfullt lagad kopp kaffe med hembakt kaka. Medan du sitter i lugn och ro på altanen kan barnen leka på den trevligt utrustade lekplatsen som ligger inom synhåll.

Varmt välkomna!
Visa mer

Marskogens Lamm

Landströmsgatan 21, Åland, Godby/Finström
 Våra öppettider
Gården med en liten besättning på 25 tackor av finsk lantras, drivs av Ann och Åsmund Sundberg.

År 2005 började korv och rökta produkter tillverkas hantverksmässigt i de egna lokalerna i anslutning till gården i Svartsmara.

Läckra produkter med hög kötthalt från ett småskaligt jordbruk!

På sommaren finns här ett litet kafé ute i den fridfulla gårdsmiljön. Vi har hembakt kaffebröd och smörgåsar med gårdens korv. Gårdsbutiken håller öppet året runt.
Visa mer

Soltuna Restaurang och Café

Getabergsvägen, Åland, Geta
 Våra öppettider
Soltunas tradition har alltid varit att erbjuda rejäla portioner god mat till bra priser. Här kan du avnjuta din måltid med en utav de vackraste vyer som Åland kan erbjuda! Denna tradition bär vi vidare och önskar att detta är det intryck du bär med dig hem när du besökt oss, på toppen av Getabergen!

Välkommen till Soltuna Restaurang & Café!
Visa mer