Logga in på Gastrogate

När du har ett konto på Gastrogate så kan du spara dina favoritrestauranger så att du snabbt kan överblicka var det godaste käket för dagen finns.

Har du inget konto? Börja prenumerera nu

Glömt lösenordet?

Återställ ditt lösenord genom att följa länken nedan.

Återställ lösenord

Du tittar på:

Julbord i Stockholm, Södermalm

Boka julbord för 2016

Är du intresserad av en glittrande julshow med artister, ett klassiskt julbord i mysig vintermiljö eller en traditionell julfest för stora sällskap? Upplev de bästa julborden runtom i landet tillsammans med företaget eller familjen med hjälp av Gastrogate. Från och med 15 september kommer du här hitta julbordsannonser, restaurangernas kontaktuppgifter och länkar till deras hemsidor.

Jämför restauranger

Gastrogate är Sveriges smartaste sökmotor för hungriga julbordsgäster. På vår sajt kan du smidigt och enkelt jämföra alla restauranger som har julbord i exempelvis Stockholm, Göteborg och Malmö.

Även som app

Vi tycker att det ska vara enkelt att hitta ett passande julbord – vare sig du väljer att gå med kollegorna eller familjen. Därför finns Gastrogate både som hemsida och som app till din smartphone. Bon appetit!
Krögare - marknadsför ditt julbord till över 130.000 besökare i veckan

För dig som krögare är en julbordsannons här på gastrogate.com ett utomordentligt alternativ till marknadsföring av dina unika ebjudanden och menyer. Se därför till att redan nu boka och säkerställa en annonsplats inför årets julbord.

Är du intresserad av att synas på Sveriges ledande restaurangguide kontaktar du oss enklast på 021 - 360 95 50 eller julbord@gastrogate.com för mer information.


Restaurangerna som annonserade julbord 2015: