restauranger med middag i Stockholm, Kista

FnB Market

Kista Galleria, Kista
 Våra öppettider
KITCHENS
FnB Market består av två olika matinriktningar. En asiatisk grill och en asiatisk raw bar.

OM OSS
I Kista Galleria har vi skapat en helt ny nisch på den svenska marknaden, vi kallar det för Food and Beverage Market. Här möter Asiens kryddor, råvaror och atmosfär det raka franska kökets smaker och upplevelser, alltsammans i en restaurang med omkring 400 sittplatser på närmare 1000 kvadratmeter och en uteservering. Vi erbjuder lunch, take away, after work och middag. Den mest naturliga mötesplatsen i Kista Galleria för den som arbetar eller bor i området eller som behöver en shopping-paus.
Visa mer

Lord & Aldente

Kista Galleria Vid tunnelbaneingången, Kista
 Våra öppettider
Lord & Aldente är en Restaurang med två olika miljöer.

Lord en klassisk engelsk pub med mysig atmosfär. Vi har ett stort urval av öl och whisky från hela världen, samt olika grillrätter och hemlagade hamburgare.
Vi har även en plasma-tv där vi sänder fotboll och andra sportevenemang.

Al Dente (Matsalen) möts du av den ljusa inredningen och den vilsamma atmosfären. Här kan vi även hjälpa dig med affärsmiddag, bröllopsfirande.
Oavsett arrangemang ordnar vi det bästa för att skapa en helhetsupplevelse.
Visa mer

OLearys Kista

Kista Galleria, Kista
 Våra öppettider
Här kan du bowla, köra gokart, äta och dricka gott med vänner, familj och kollegor. Vi har plats för 450 personer och vi finns uppe på Plan 1, bredvid Filmstaden.

Vår superhäftiga gokartanläggning finns på Plan -2 (i garaget). Vi har miljövänliga elbilar med en topphastighet på 70 km/h, så spänn fast dig för här går det undan!

Besök vår officiella hemsida här

Välkommen att besöka vår mycket populära lunch eller varför inte en trevlig kväll med gänget till matchen med en kall öl och en god bit mat!

À la carte menyn hittar du här

Ring för bordsbokning: 08-751 09 50
Varmt välkomna!
Visa mer
Restaurangbild för PONG Express Kista

PONG Express Kista

Kista Galleria, Stockholm, Kista
 Våra öppettider
Ingen information tillgänglig
Visa mer

Saravanaa Bhavan

Kista torg 3, Kista
 Våra öppettider
Det Indiska köket är lika mångfaldigt som dess kultur. Varje indisk region har sin egen tappning på de klassiska rätterna.
Grunden i all indisk matlagning är smakrika kryddor. Idag så finns Saravanaa Bhavans 71 restauranger i 20 olika länder.

Indisk mat skiljer sig från all annan mat, inte bara smakmässigt utan också genom tillagningsmetod.
Precis som indisk kultur så har indisk mat blivit påverkad av olika civilisationer och tidsåldrar, vilka har bidragit med sig beskärda del till utvecklingen till vad det är idag.

Mat från Indien är mest känt för sina kryddor. Överallt i Indien, från Norr till Söder, så används det generöst med kryddor i maten. Men man får inte glömma att varje krydda som används också har sina närings och medicinska egenskaper. Med blandning av kryddor som kardemumma, cayenne och tamarind så blir resultatet någonting som inte går att hitta på någon annan plats på jorden.
Visa mer

ZAN by Pong

Brandesgången 10, Kista
 Våra öppettider
Ingen information tillgänglig
Visa mer