Lediga tjänster

Gastrogate startade 1999 i Västerås och har under sina 18 år förmedlat hundratusentals gäster till sina anslutna krögare.

Fältsäljare Göteborg

Jobbeskrivning
Gastrogate är ett stabilt och lönsamt företag som grundades 1999 i Västerås och har under sina 19 år förmedlat hundratusentals gäster till sina anslutna krögare. Under dessa år har vi utvecklat samtliga verktyg en krögare behöver för att digitalt kunna exponera sig, samt att hantera bordsbokningar på bästa sätt.
Vi sparar din tid då vi har allt samlat på ett och samma ställe och du kan i lugn och ro hitta det du söker vid datorn eller genom att ladda ned appen och söka i den med din telefon. Appen kan du även använda till att söka efter passande lunchrestaurang – och givetvis kan du prenumerera på lunchmenyer via e-post. Vi står nu inför en stark expansion och behöver bli fler säljare.

Beskrivning av tjänsten
Gastrogate söker fältsäljare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Örebro som har en vilja att vara med i utvecklingen av ett företag i expansiv fas. I denna roll kommer du att utgå hemifrån och du kommer främst bearbeta marknaden runt omkring där du bor med en radie av ca 100km. 
Du ansvarar för att självständigt driva försäljningsprocessen från kundkontakt via telefon och direkta besök hos krögare till offertskrivning och avtalsförhandling. Vi tror att du är en person som trivs med variation, älskar att träffa nya människor och motiveras av att få leverera en riktigt bra digital tjänst. Du trivs med att arbeta i ett team, resa och ha roligt på jobbet.
Vi samlar hela företaget 2ggr per år för en kickoff och däremellan försöker vi samla alla anställda på huvudkontoret i Västerås 2-4ggr/år. Lönen består av en grundlön + provision + bonus.

Vem är du?
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning och älskar att avsluta affärer. Viktigt för oss är att du har ett starkt driv till avslut, högt engagemang, är självständig, kommunikativ och strukturerad samt motiveras av högt uppsatta mål. Hos oss jobbar idag personer med bred kunskap och vi delar gärna med oss av det vi kan! Du kommer att få coachning och alla verktyg som behövs för att verkligen lyckas med din försäljning.

Ansvarsområden
  - Prospektera nya kunder för långsiktigt samarbete
  - Sälja in Gastrogate och vara företagets ansikte utåt
  - Budget, resultat och kundansvar

Önskade kvalifikationer (inte krav):
  - B-körkort
  - Erfarenhet av digital marknadsföring
  - Erfarenhet av B2B-försäljning.

Vid intresse och eventuella frågor, kontakta vår VD Per Andersson via mail: jobb@gastrogate.com