PONG Norrlandsgatan

Skriv ut denna sidaAlkoholfritt
>> Upp
Lättdrycker
Läsk
Pepsi / Pepsi Max / Zingo / 7-Up
25
Juice
Tranbär, Ananas, apelsin, Äpple
28
Ramlösa
Naturell - Citron
25
Carlsberg Non Alcoholic
35
Kaffe
28
Espresso
25
20
Americano
25
Grönt te
25
Cappuccino
30
Kaffe Latte
35

Öl och cider
>> Upp
Carlsberg hof 33cl
54
Hitacho Nest Ginger Ale
33cl
88
Hitacho Nest White Ale
33cl
88
Hitachino Nest Dai Dai IPA
33cl
88
Kirin
33cl
59
Singha
98
59
Somersby
pear (sweet) / apple (dry)
54

Vitt vin
>> Upp
Bush Creek Chardonnay Australia
100% Chardonnay. Ett mycket fruktigt vin med toner av nektarin, persika, citrus samt diskret ekton. Passar till rätter av fisk och skaldjur.
285
75
Jacobs Creek Wah South Eastern - Australia
Chardonnay, pinot grigio och sauvignon blanc. En kryddig smak med mjuka inslag av päron, persika och citrus. Specialdesignat för det asiatiska köket och i synnerhet sushi.
380
95

Rött vin
>> Upp
Bush Creek Shiraz Australia
100% Shiraz. Ett mjukt vin med fruktig smak av röda bär. Frisk och kryddig doft. Passar bra till grytor och rätter av nötkött.
285
75
Down The Lane Australia
Shiraz Tempranillo. Medelfyllig smak. Fruktig och kryddig med mjuka tanniner och inslag av körsbär och björnbär. Passar bra till kryddstark mat
450
110
Zonin Ripasso Superior Valpolicella, Italy
Corvina, Rondinella, Molinara. Frisk stram syra och intensiv fruktighet med inslag av körsbär, viol, mörk choklad och torkad frukt. Långt, fruktigt och fatigt avslut.
450

Rosévin
>> Upp
Bush Creek Rosé Australia
50% Shiraz, 50% Cabernet Sauvignon. Ett torrt , fruktigt och fylligt vin med inslag av örter, svarta vinbär och hallon. Passar som sällskapsvin eller till rätter med fisk eller ljust kött.
285
75
Borgo San Leo Rosato Veneto - Italy
Blandade italienska druvor från Zonin. Ung fräsch smak av ren fruk. Krispigt vin med en hint av olika kryddor. Passar som aperitif, förrätter och ljust kött.
265
68

Sake
>> Upp
Awasaki Fukuju Sparkling Sake
En len lättmousserande sake med frisk och fruktig smak. Passar bra som aperitif och dessert.
239
Kozaemon Miyamanishiki Tokubetsu Junmai Shu
Halvtorr, fyllig, blommig och fruktig med inslag av citrus, mandarin och honungsmelon. Lång komplex eftersmak. Passar bra till havets alla läckerheter.
495
130
KID Junmai Daiginjo
Fyllig och torr med inslag av tropiska frukter, och toner av mineraler, nötter och umami, avslutas med en lång komplex eftersmak. Passar till sushi, sashimi, grillade ?skrätter, hummer, krabba och andra skaldjur.
595
153
Hana Hato OAK Kijoshu Junmai Shu
Tydlig ekfatskaraktär med vaniljtoner, är söt och komplex med inslag av choklad, torkad frukt, ?kon, ananas och sötlakrits med en aning bränd ton och viss örtighet. Rekommenderas till grytor, men fungerar utmärkt som digestive eller avec. 6cl
130
Homare Yuzu Shu
En söt men läskande sake, med tydlig smak av citrusfrukten yuzu som ger toner av lime och mandarin. Passar som kyld aperitif. 6cl
110
Choya Extra Years Umeshu
Kraftig karaktär av mandel, plommon och aprikos i både doft och smak. Passar som dessertvin, efter maten eller som aperitif. 6cl
115

Kaffedrinkar
>> Upp
Irish Coffee
Jameson, farinsocker, kaffe och grädde
118Denna nätplats levereras av Gastrogate - se mer på www.gastrogate.com