Biff Grill & Bar

Skriv ut denna sida


JULFESTEN

JULFESTEN

Äntligen är det jul igen och vi slår åter upp portarna för Eskilstunas största julfest!
 
Fredag och lördag, veckorna 47, 48, 49 och 50 så ställer vi till med julfest extra allt! 
 
Vi börjar kvällen med glöggmingel och pepparkakor. Sedan sätter vi oss till bord för att hugga in på vårt stora härliga julbord. Här finns precis allt du kan tänka dig. Till det så finns all tänkbar dryck du kan önska. 
 
Under middagen så dyker ett pärlband av hemliga "kända" artister upp och sjunger, dansar och spexar för dig och ditt sällskap. Efter julbordet är det dags för det stora smarriga gottebordet!
 
När vi är lagom mätta och sköna så sätter festen igång på riktigt. Partybandet TIME MACHINE ställer till fullt ös på scenen, nattklubben spelar de bästa musiken med allt från de senaste radiohisten till klassika discopärlor och självklart en massa schlager. Festen pågår ända till 02, så det är verkligen en helkväll!
 
 Så boka nu din julfest för dig och dina vänner, kollegor, anställda eller bara du och en till. Vi kan ordna festen från 2 personer upp till 400 personer. 
 
Allt detta härliga för endast 495kr inkl.moms per person. 
 
Skicka ett mejl till johan@biffgrill.se så ska vi sy ihop en fest ni sent kommer glömma. Det går även bra att boka på 016-519121
 
 
 
 
 
 

495:-