NäRA

Skriv ut denna sida


Om NäRA föreningNäRA skapar handlingskraft för hållbarhet – tillsammans. 

NäRA förening är en mötesplats och ett nätverk för hållbar utveckling. Vi både snackar och agerar. Föreningen är paraplyet som binder samman all vår annan verksamhet. 
NäRA:s process är öppen och vi välkomnar alla som vill bli medlemmar och som håller med om våra kärnvärden.  Som medlem kan du vara med och påverka NäRAs utveckling. Du väljer själv ambitionsnivån, alltifrån att komma till våra event, ta del av erbjudanden från våra verksamheter eller att arrangera egna aktiviteter.  
 
Sammanfattat får du som medlem:
  • Arrangera aktiviteter i våra lokaler. Du väljer själv om det ska vara kostnadsfritt eller om du tar ut en avgift av deltagarna.
  • En plattform och megafon för egna idéer inom hållbarhet. Stöd och stöttning ifall du har en egen idé du vill förverkliga.
  • Erbjudande från våra verksamheter, dvs caféet m.m. 
  • Vara med och stötta andras goda idéer!
Alla är generellt välkomna på aktiviteter som arrangeras hos NäRA men vissa event kan vara specifikt riktade till endast medlemmar. 
Som exempel på aktiviteter som arrangerats är smakmässa, ekologisk hudvårdsworkshop, vild matlagning - att laga mat med ogräs, kombunchaworkshop, bokbytarevent m.m.  

Hållbarhet innebär att det är samklang mellan de ekologiska, sociala och ekonomiska förutsättningarna, både på kort och lång sikt. Enklare sagt att naturen, människan och plånboken jobbar tillsammans, istället för att slita sönder varandra.

Idéerna är många och vi är en god bit på vägen att förverkliga dem. Följ med på vår resa!

 

Bli medlem!

Att vara medlem i NäRA ideell förening kostar 100:-/kalenderår och ger en möjligheten att ta del av unika erbjudanden och evenemang inom hållbar utveckling.
Så här blir du medlem:
Swisha 100 kr till 123 131 40 46, ange din mejladress i meddelanderaden.
Eller för över 100 kr till bankgiro 535-4352, ange din mejladress i meddelanderaden.
För frågor, mejla till info@naraboras.se