Logga in på Gastrogate

När du har ett konto på Gastrogate så kan du spara dina favoritrestauranger så att du snabbt kan överblicka var det godaste käket för dagen finns.

Har du inget konto? Börja prenumerera nu

Glömt lösenordet?

Återställ ditt lösenord genom att följa länken nedan.

Återställ lösenord

Du tittar på:

Julbord i Stockholm, Södermalm

Sortering:
Visa som lista
Visa som karta

Julbord i Stockholm, Södermalm

Boka julbord i Stockholm

Vill du uppleva en fantastisk och smakrik vinterkväll tillsammans med tjocka släkten eller dina kollegor? Skäm bort er själva med en lyxig julmeny innan julledigheten. Gastrogate listar de bästa julborden i Stockholm – speciellt anpassade för att ta emot stora sällskap.

Hitta rätt restaurang

Samtidigt som vintermörkret sänker sig över huvudstaden pågår förberedelserna på julbordsrestaurangerna för fullt. Men vilket ställe bör man välja för ett oförglömligt julbord tillsammans med släkten eller företaget i Stockholm? Lugn, Gastrogate har svaren. Det enda du behöver göra är att söka bland vårt stora urval av restauranger och välja det ställe som passar dig och dina kollegor bäst.

Även som app

Vi tycker att det ska vara enkelt att hitta ett passande julbord i Stockholm – vare sig du väljer att gå med kollegorna eller familjen. Därför finns Gastrogate både som hemsida och som app att ladda ner till din smartphone. Bon appetit!


Restauranger med julbord:

Vill du också synas med
ditt julbord här?

Lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig
och berättar mer om hur din julbordsannons kan bli
synlig för mer än 130.000 hungriga matgäster i veckan.

Hermans

Fjällgatan 23B,Katarina / Sofia, 08-6439480
Läs mer om julbordet Boka Julbord